Четирима нови служители започват работа в Теленор по програмата за

...
Четирима нови служители започват работа в Теленор по програмата за
Коментари Харесай

Теленор посрещна новите си служители по програмата за хора с увреждания Open Mind

Четирима нови чиновници стартират работа в Теленор по програмата за кариерно развиване на хора с увреждания. Днес беше сложено началото на шестото й издание.
Новите участници в програмата бяха посрещнати в централата на телекома персонално от основния изпълнителен шеф Джейсън Кинг, както и от основния шеф „ Човешки запаси “ Галина Чулева, при прецизното съблюдаване на противоепидемичните ограничения.
„ Програмата Open Mind е устойчива и дълготрайна инвестиция, която вършим в обществото, доказвайки, че равните кариерни благоприятни условия следва да бъдат главен принцип и цел. Дори в актуалните нелеки за бизнеса времена обществените интензивности, които осъществяваме, ни вършат по-конкурентоспособни. Успяхме да надградим програмата си и с просветителна академия за хора с увреждания, а това, че тя се организира онлайн ни разреши да достигнем до голям брой заинтригувани и да увеличим резултата от нея “, зави господин Кинг.
Програмата Open Mind дава опция на хора със усложнения да развият своите обществени и функционални умения и да покачат конкурентоспособността и квалификацията си посредством работа в компанията. Новите участници в програмата ще се включат в екипите по „ Корпоративни връзки “, „ Маркетинг “, „ Обслужване на клиенти “ и „ Правен “. В рамките на идващите две години те ще работят по съответни планове в Теленор, а компанията ще им обезпечи отворена и налична работна среда и равностойно финансово заплащане.
През този интервал участниците ще имат опцията да събират опит и да се учат от най-хубавите експерти в Теленор, с което да натрупат убеденост за бъдещото си кариерно развиване. След приключването на програмата Теленор оказва поддръжка за по-нататъшната професионална реализация на участниците на трудовия пазар, а някои от тях може да получат предложение за работа в компанията.
И през тази година Теленор уголемява обсега на Open Mind, със среща-работилница за представители на виновния бизнес за обмяна на опит при реализацията на сходни стратегии. Онлайн събитието ще се организира на 5 ноември, и всеки искащ може да се записва за присъединяване. Теленор възнамерява да продължи да развива Open Mind Academy с безвъзмездни онлайн образования за повишение на професионалните умения за хора с увреждания.
Програмата за хора с увреждания се организира годишно като част от дълготрайната тактика по корпоративна отговорност на Теленор. В рамките на досегашните издания към компанията се причислиха общо 20 участници, които работиха и работят в разнообразни дирекции, измежду които „ Управление на процеси “, „ Правни връзки “, „ Човешки запаси “, „ Маркетинг “ и други От всички участници досега, шестима останаха в Теленор България и откакто завършиха присъединяване си в програмата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР