Четирима младежи се изгубиха вчера вечерта в горски масив в

...
Четирима младежи се изгубиха вчера вечерта в горски масив в
Коментари Харесай

Четирима младежи се изгубиха в Родопите

Четирима младежи се изгубиха през вчерашния ден вечерта в горски масив в землището на с. Петково, общ. Смолян, оповестява 24 часа.

8 служители на реда, двама пожарникари, родител и няколко групи доброволци са издирвали цяла нощ четиримата младежи - 15-годишно момче от селото, 20-годишно момиче и още две момчета на 16 и 18 години.

Сигнал за изгубването им е подаден нощес към 22.30 часа в оперативната дежурна част при РУ- Смолян. Незабавно се образували няколко групи за търсене с присъединяване на шестима чиновници от РУ-Смолян, двама чиновници от УП-Баните, двама чиновници от РСПБЗН-Баните, бащата на едното момче и няколко поданици на селото. Групите са поели в разнообразни направления, с цел да обезпечат нужния обсег на търсенето.

Днес сутринта младежите са открити невредими. Те са открити в 07.30 ч. в местността “Катранците “, от бащата на единия от тях. И четиримата са в положително здравословно положение. Преспали са в овчарник в землището на селото.

Причината за дългото търсене е неналичието на обсег на телефоните в местността и въпреки четиримата да са носели телефон, не са съумели да се свържат с никого.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР