Четирима футболисти на Левски - Ивелин Попов, Кристиан Димитров, Андриан

...
Четирима футболисти на Левски - Ивелин Попов, Кристиан Димитров, Андриан
Коментари Харесай

Футболисти на Левски предизвикаха фурор в училище в Пазарджик

Четирима футболисти на Левски - Ивелин Попов, Кристиан Димитров, Андриан Краев и Цунами, бяха посетители на Начално учебно заведение " Васил Левски " в Пазарджик. Карето зарадва над 300 деца от учебното заведение. 

Инициативата е по концепция на учениците и беше осъществена с помощта на директорката Катарина Спасова, една от учителките Веселина Алексиева и уредника на клубната експозиция на " сините " Петър Димитров. 

Играчите бяха посрещнати с питка със сол и мед. Освен това футболистите получиха като дарове рози и рисунки. Малчуганите, които се бяха пременили с шапки и шалове, се снимаха за спомен с Попето и компания. 

Гост на събитието беше и кметът на Пазарджик Тодор Попов. Пред неговия взор играчите на Левски изиграха няколко мача един след различен с учениците. Футболистите дадоха препоръки на тези от тях, които желаят да пробият с топка в крайници. 

" И ние сме израстнали като тези деца. Имали сме своите пристрастия, както към футболисти, спортисти, по този начин и към тимове ", сподели Ивелин Попов и даде съвет на децата да продължат да се интересуват от спорт. 

" Страхотна страст. Получихме доста позитивен заряд ", показа Андриан Краев, който е някогашен футболист на Хебър. 

" Радвам се, че футболистите и управлението на Левски откликнаха. Това е значимо за децата. Видяхте с каква обич ги посрещнаха. Каквото и да си приказваме Левски е Отбора на народа. Горд съм, че те са тук. Радвам се, че ще стане паметен състезателен празник. Искаме да покажем, че Пазарджик обича спорта, обича футбола и това е значимо за децата ", съобщи пред " Телемедия " кметът на града Тодор Попов. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР