Четирима души са се удавили по Южното Черноморие за по-малко

...
Четирима души са се удавили по Южното Черноморие за по-малко
Коментари Харесай

Четирима удавени по Южното Черноморие за по-малко от денонощие

Четирима души са се удавили по Южното Черноморие за по-малко от денонощие. Това оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас. Оттам приканиха за по-голямо внимание към плажната сигнализация и къпането в августовското море. Особено деликатни би трябвало да бъдат родителите, чиито деца употребяват надуваеми уреди, защото вълнението може елементарно да ги повлече във вътрешността в морето. 
Снощи към 18:00 часа на охранителен плаж в к.к. " Слънчев бряг " от водата е изваден румънски екскурзиант на 54 години, който е умрял малко по-късно, макар оказаната му на място здравна помощ, оповестиха още от локалната полиция. Около 10:30 часа през днешния ден на Северния плаж в курортния комплекс спасителите са извадили от морето тялото на удавен съветски жител. В същия час, само че в град Китен, туристи са забелязали удавена жена. Тялото ѝ е издърпано на брега, като от ОД на Министерство на вътрешните работи - Бургас прецизираха, че тя е на забележима възраст към 60 години, само че самоличността ѝ не е открита. 
Полицията оповестява и за случай, при който тялото на млад мъж е извадено от морето в региона на северната крайбрежна алея в Несебър. Сигналът за умрелия е получен в 5:00 часа тази заран.  
БТА
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР