Четирима бяха задържани при полицейска операция срещу телефонни измамници, която

...
Четирима бяха задържани при полицейска операция срещу телефонни измамници, която
Коментари Харесай

Задържаните мъже са от меката на телефонните измамници

Четирима бяха арестувани при полицейска интервенция против телефонни измамници, която е територията на няколко области в България и стартира тази заран.

Еднин от регионите, в които се организира акцията, е Ветово, Русенско. Извършват се претърсвания на адреси на хора, за които има данни, че се занимават с телефонни измами. Действията на Министерство на вътрешните работи са взаимно с прокуратурата.

Във Ветово служители на реда са влезнали в десетина парцела. Хората на адресите се оплакаха от упражнено принуждение. След арестите околните на арестуваните се събраха пред районното ръководство.

„ Влизат вътре, напряко стартират да го бият. Казвам им, че е болен. От година и половина вървим по доктори сме, не се занимаваме с никого. Казаха, че вършат акция. Попитах ги защо се бият тогава, споделих им да спрат, децата крещяха. Почнаха да го удрят и мене удариха, детето удариха “, разяснява София Димитрова.

„ Ние не претендираме, че сме цвете за мирисане, само че общо взето нашите хора в България не се занимават. Като споделям нашите хора - имам поради популацията във Ветово, не се занимават “, сподели Васил Василев за БТВ.

Заедно с дейностите на полицията се правят инспекции от Национална агенция за приходите и строителния надзор за имотното положение и нелегално издигнати къщи.

За схмата, по която работят измамниците във ветово ви описа GlasNews в поредност от следствия. Последваха и арести на съществени лица.

Припомнете си:

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР