Четирикратният световен шампион във Формула 1 Себастиан Фетел ще сложи

...
Четирикратният световен шампион във Формула 1 Себастиан Фетел ще сложи
Коментари Харесай

Себастиан Фетел събра всички пилоти от Формула 1 на прощална вечеря

Четирикратният международен първенец във Формула 1 Себастиан Фетел ще постави точка на своята страхотна кариера тази неделя след Гран при на Абу Даби, а в четвъртък вечер германецът реши да изведе своите сътрудници на прощална вечеря.

Всички 20 водачи във Формула 1 се събраха дружно, с цел да уважат Фетел, който в неделя ще вземе присъединяване в своето Гран при №299 в кариерата си.

В обществените мрежи се появиха фотоси от вечерята, а някои от най-големите противници на Себ през годините също използваха профилите си, с цел да пожелаят триумфи на Фетел в идните му инициативи.

" Данке Себ, за финален път споделям пистата с теб. Ще бъде прочувствено и тъжно по едно и също време, само че ти искам всичко най-хубаво за идната глава от кариерата ти ", написа Фернандо Алонсо, който бе главният противник на Фетел за купата сред 2010 и 2013 година.

" Изминахме дълъг път като водачи и продължаваме да растем като мъже. Каквото и да се е случило на пистата, ние растем и ставаме по-добри с всеки един ден. Да се съберем всички дружно, с цел да отпразнуваме живота и невероятната кариера на Себ - това беше нощ, която сигурно няма да не помни ", написа Люис Хамилтън, който се бореше с Фетел за купата през сезон 2017 и 2018.

Себастиан Фетел се отдръпва от Формула 1 на 35-годишна възраст след 53 победи, 57 полпозишъна и четири международни трофеи, извоювани с екипа на Ред Бул.

This is amazing All 20 drivers together dining, celebrating Sebastian Vettel's amazing career Thank you for everything, Seb
— Kaniska Ghosh (@Ruinedstar)



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР