Четирикратният световен шампион в тройния скок Крисчън Тейлър ще бъде

...
Четирикратният световен шампион в тройния скок Крисчън Тейлър ще бъде
Коментари Харесай

Крисчън Тейлър ще е една от основните атракции в Унгария

Четирикратният международен първенец в тройния скок Крисчън Тейлър ще бъде една от огромните атракции на шампионата “Ищван Гюлай” в унгарския град Секешфехервар на следващия ден. За него това ще бъде и интернационален дебют за 2020 година. Тейлър скача като посетител на австрийския народен шампионат предходната седмица, където реализира резултат от 17.13 метра.

В Унгария американецът ще се изправи против Фабрис Хюджис Занго (Буркина Фасо), който с върха си на Африка от 17.66 метра завоюва бронзовия орден на Световното състезание в Доха през предходната година. Тази зима той сложи връх на Африка и в зала, откакто реализира 17.77 метра.

Педро Пабло Пичардо, един от шестимата мъже с резултати над 18 метра в тройния скок, също ще скача в Унгария.

В скока на дължина при дамите с интерес се чака появяването на украинката Марина Бек-Романчук. 25-годишната атлетка направи доста мощен зимен сезон, в който реализира 6.92 м, 6.96 м и два пъти по 6.90 м на шампионатите от Световния атлетически тур. Тя ще премери сили с лидерката в международната класация за сезона с 6.93 метра Настася Мирончик-Иванова (Беларус).

Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР