Четири милиона заявки бяха получени за онлайн-лотария, победителите от която

...
Четири милиона заявки бяха получени за онлайн-лотария, победителите от която
Коментари Харесай

Четири милиона заявки получиха в онлайн-лотарията за билети за Олимпийските игри в Париж

Четири милиона поръчки бяха получени за онлайн-лотария, спечелилите от която могат да си закупят билети за плануваните за идната година Олимпийски игри в Париж, оповестиха от организационния комитет.

В резултат на предходното завъртане на лотарията, те се надяват по този метод да продадат най-малко 1,3 милиона билета. Подаването на приложенията завърши нощес вечерта и щастливците ще научат имената си при започване на идващия месец. И вероятно продажбите могат да стартират от 11-и май и ще имат 48-интервал с цел да го създадат. Всеки щастливец ще научи в допълнение по кое време стартира да тече неговият 48-часов слот.

Данни за това от кои страни са пристигнали 4 милиона заявки за
лотарията и дали са кандидатствали повече мъже или дами, не са налични. Петте страни, закупили най-вече билети, и други статистически данни ще бъдат оповестени, откакто продажбата завърши през юни, споделиха още от Париж 2024. Дотогава уредниците чакат към половината от 10-те милиона билета за Игрите в Париж да бъдат продадени.

Общо 3,2 милиона билета бяха продадени от първата фаза на продажба, включваща пакети, като най-големите купувачи бяха от Англия и Съединените щати. Фаза 1 завърши на 15 март, когато започнаха и онлайн-заявките за
лотарията и втората фаза на продажбата на единични билети. Билетите ще се оферират в пет категории съгласно ценовия диапазон. Всеки фен може да кандидатства за до шест билета за всяко събитие, включително и церемонията по откриването.

За да гледат церемонията по откриването, която ще включва хиляди олимпийски спортисти на лодки, плаващи по река Сена, феновете ще заплащат от 90 евро до 2700 евро - най-скъпият билет от всички. Най-евтините билети за всички други събития стартират от цена 24 евро, а четири милиона от 10-те милиона билети за Игрите в Париж костват 50 евро или по-малко. Билетите за мъжкия баскетболен край на 10 август, в който домакините се надяват да се класират и да прибавят към тима си детето-чудо Виктор Уембаняма, варират от 125 евро до 980 евро. Женският край на идващия ден коства от 95 евро до 510 евро. Футболните мачове се организират в седем града, като финалът при мъжете е на 9 август, а финалът при дамите е на 10 август на " Парк де Пренс " в Париж. И двата финала са на цени от 80 евро до 300 евро.

Билетите за финала на 100 метра в леката атлетика за дами на 3 август са 690 евро за най-хубавите места. За финала на 100 за мъже на идващия ден същото наслаждение коства 980 евро.

Самите Олимпийски игри в Париж ще се проведат от 26-и юли до 11-и август 2024-а година, като публиката ще гледа 32 типа спорт, в 48 дисциплини, а надпреварите ще се състоят на 32 уреди – басеини, зали, писти, игрища.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР