Четири месеца след като сключиха граждански брак и станаха семейство

...
Четири месеца след като сключиха граждански брак и станаха семейство
Коментари Харесай

Джъстин и Хейли избраха дата за сватбата

Четири месеца откакто подписаха цивилен брак и станаха семейство Бийбър, Джъстин и Хейли избраха дата за сватбата. Тя ще бъде на 28 февруари и подготовката за нея тече с цялостна мощ.

Според информация на Hollywoodlife, двойката към този момент е изпратила предложения за щастливото събитие. В нея не е упоменато мястото, само че по този метод те желаят да знаят авансово какъв брой почти посетители да чакат.

Датата за сватбата не е инцидентна – един ден преди рождения ден на артиста и пет месеца и половина откогато подписа с Хейли Болдуин.

Изпълнителят, обичан на доста тийнейджърки, е заел персоналния си диджей Тей Джеймс, с който върви по участия, както и група танцьори.

Идеята е сватбата да бъде в по-тесен кръг, със фамилиите на двамата и техните най-хубави другари. Подробностите ще бъдат обявени на гостите в последния миг, разяснява непосредствен на Джъстин Бийбър.

Както към този момент писахме, изпълнителят и моделът се сгодиха през юли, а единствено месец по-късно подписаха и първоначално криеха за гражданския брак. Джъстин предложи на Хейли по време на сантиментално пътешестване до Бахамските острови и от този момент двамата са неразделни.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР