Четири искания към Община Пловдиви кмета Здравко Димитров отправиха в

...
Четири искания към Община Пловдиви кмета Здравко Димитров отправиха в
Коментари Харесай

Феновете на Ботев с четири искания към Общината и кмета

Четири претенции към Община Пловдиви кмета Здравко Димитров насочиха в писмо проведените последователи на Ботев Пловдив по отношение на последните събития към градежа на Стадион „ Христо Ботев “ и във връзка на свикана през днешния ден в Община Пловдив среща на забърканите страни.

Представители на трите огромни организации – Сдружение ПФК Ботев, Клуб на последователите на Ботев Пловдив и Обединени фракции Бултрас, участваха на проведената през днешния ден работна среща на участниците в процеса по градежа, само че показват крайното си отчаяние от бездействията на общината. След като преди дни те дадоха период до 15 януари общината да обясни статута и желанията за Колежа, в този момент в 4 точки документално и публично са показани и съответните претенции.

Ето и целия текст на формалния документ:

Заявление

Уважаеми господин кмет,

Във връзка с Вашата покана да присъстваме на работната среща на участниците в осъществяването на Оперативна програма за „ Изпълнение на градеж, част от Общинската спортна инфраструктура Стадион „ Христо Ботев “ – град Пловдив”, ние, последователите на Ботев Пловдив, за следващ път Ви заявяваме, че в период до 15.01.2022 година чакаме ръководената от Вас Община Пловдив да влезе в качеството си на Възложител и да:

1. Финализира, съгласува и съобщи нужните планови преработки, в т. ч. и разделянето на градежа на стадии:

- I-ви етап- Изграждане на стадион, кадърен за осъществяване на футболни срещи от “Фбет лига”, с потенциал 18 628 седящи места /съгласно проекта/, както и напълно изпълнена покривна структура, осветяване на терена и нужната за въвеждане в употреба прилежаща инфраструктура.

- II-ри етап- Изпълнение на всички останали СМР по Оперативна програма, нужни за въвеждането на оборудването в употреба, според условията на УЕФА за категория 4.

2. Отрази етапността на строителството със съответното наличие в нужните и изискуеми нормативни документи.

3. Състави правилни количествено-стойностни сметки, надлежно за стадий I и стадий II.

4. Изисква и съгласува „ График за осъществяване на стадия “ /съгласно чл.5 ал.3 от подписания контракта за ОП/, със съответните периоди за завършнето на всеки един от стадиите.

Желанието ни е за всичко това да бъде основан документ с писмен ангажимент, подписан от Възложителя на публичната поръчка и представители на проведените последователи на Ботев Пловдив.

23.12.2021 година

С Уважение:

Сдружение ПФК Ботев,

Клуб на последователите на Ботев Пловдив и

Обединени фракции Бултрас
Свързани вести Архитектът на Колежа с кърваво писмо до кмета Истината за Колежа: Изхарчени са 9 от отпуснатите 25 милиона ВИДЕО Феновете на Ботев за Колежа: Една година неистини и обещания
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР