Четири години след като напуснаха Instagram, основателите на платформата се

...
Четири години след като напуснаха Instagram, основателите на платформата се
Коментари Харесай

Основателите на Instagram се завръщат с ново приложение

Четири години откакто напуснаха Instagram, създателите на платформата се завръщат с ново приложение.   Кевин Систром и Майк Кригър оповестиха стартирането на Artifact - приложение, което дава обещание „ персонализирана емисия с вести “, захранвана от изкуствен интелект.   В обява в Instagram Кригър споделя, че той и Систром „ работят с надарен екип “ повече от година, с цел да пуснат услугата.           View this post on Instagram                      
A post shared by Kevin Systrom (@kevin)
  За разлика от Instagram, приложението е по-фокусирано върху публикации, а не върху фотоси. Artifact ще предлага наличие въз основа на ползи и ще дава опция за полемика с другари, съгласно уеб страницата Platformer, който първи заяви за новото приложение.    Основната емисия ще демонстрира известни публикации от огромни медийни организации до по-малки блогъри, а излъчванията на потребителите ще стават по-персонализирани въз основа на това, върху което кликат.

Стартирането идва в миг на възобновена интензивност в света на обществените медии. В резултат на катаклизмите и несигурността в Twitter под управлението на новия притежател Илон Мъск, редица по-нови услуги привлякоха повече консуматори, помагайки им да получават вести и актуализации в персонализирани излъчвания.    Междувременно бързият напредък на TikTok продължава да кара голям брой приложения, в това число Instagram, да копират функционалностите му.   Platformer разказва Artifact като „ TikTok за текст “ и „ изненадваща офанзива против Twitter “.   След като стартираха Instagram дружно през 2010 година, Систром и Кригър продадоха приложението на Meta за 1 милиард $ през 2012 година Двамата напуснаха Instagram през 2018 година, като догатките тогава бяха, че напускането се дължи на напрежение сред тях и изпълнителния шеф Марк Зъкърбърг по отношение на посоката на развиване на приложението.   Предприемачите по-късно сътвориха компания, фокусирана върху обществените приложения на бъдещето, написа Platformer. Artifact е първият артикул от това начинание.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР