„Четири години бях жертва на тормоз от страна на криминални

...
„Четири години бях жертва на тормоз от страна на криминални
Коментари Харесай

Помните ли Таня Боева? От години живее в кошмар заради...

„ Четири години бях жертва на тормоз от страна на престъпни детайли, висши служители на реда, предприемачи и по тази причина изчезнах от сцената “. С този фрапантен роман се завърна под светлините на прожекторите Таня Боева в „ Шоуто на Николаос Цитиридис “. Тя обаче не разкри от кое място тъкмо идва този тормоз.

Певицата не загатна нито един път името на някогашния си брачен партньор Михаил Бургуджиев, с който претърпя тежък бракоразвод през 2018 година. Тогава стана ясно, че двамата дълго обикалят съдилища, с цел да го завършват, а мълвата носеше, че е забъркан млад мъж, само че който фолкаджийката хлътнала.

В изявлението обаче тя не загатна различен мъж, с изключение на сина си от Бургунджиев Росен, когато възпитавала да бъде благородник. Иначе Боева е щастлива, че тормозът е установен от прокуратурата и тя има разпореждане, което да я пази от сходни изстъпления и чака решение даже от основна прокуратура.Целта на тормозът била да бъде сплескан " факторът Таня Боева ".

" Срещу мен имаше проведена доста огромна група от престъпно проявено лица, от предприемачи, от някогашни шефове на полиция. Моят проблем стои на бюрото на Главна прокуратура. Трябвало е да бъда смачкана. Да бъда отстранена от музикалния отрасъл ", изплака ретро фолк легендата.

Феновете обаче обърнаха повече внимание на външния й тип, в сравнение с персоналната й драма. Певицата, която скоро ще чукне 50 години, сподели съвършено тяло, нов нос, юридически нееднократно и опънато лице. “Това не е Таня Боева... пробутвате братовчедката на Преслава, Галена или Анелия. “, написа фен. „ И тя се е пипала лекар Енчев и нея я минал през скалпела красива да само че със корекции като повече от поп фолка “, заключава различен. „ 4 г си е правила интервенции “, майтапи се трети, написа hotnews.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР