Често се случва измачканите дрехи да се окажат досадна пречка

...
Често се случва измачканите дрехи да се окажат досадна пречка
Коментари Харесай

Нямате ютия? Ето как лесно да изгладите дрехите

Често се случва измачканите облекла да се окажат досадна спънка да стигнем в точния момент за значима среща. Последното, за което имате време, е да гладите. Не се чувствайте безсилни, в случай че не се сещате къде сте прибрали ютията, тъй като има един различен метод, посредством който можете да изгладите облеклата си бързо и ефикасно. Вижте по какъв начин.

Сешоарът може да ви помогне в тези напрегнати обстановки, в които закъснявате, а облеклата ви са намачкани. Просто напръскайте текстилния материал с малко вода и по-късно го издухайте с гореща бликам, която държите на разстояние към 5 - 6 сантиметра. Не доближавайте сешоара директно до тъканта на дрехата, с цел да не я повредите.
 Захарта няма да се втърдява, в случай че сложите това в нея Захарта няма да се втърдява, в случай че сложите това в нея
Случвало ли ви се е да желаете да подсладите утринното си кафе, само че откакто отворите бурканчето с кафява захар да разберете, че тя е т...

Допълнителен съвет : Друг бърз и ефикасен метод да изгладите измачканата дреха е да се възползвате от парата под душа. Просто я поставете на окачалка в банята и до момента в който се къпете влагата ще свърши потребна работа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР