Често необходимостта да се ограничаваме в името на стройната фигура

...
Често необходимостта да се ограничаваме в името на стройната фигура
Коментари Харесай

Отслабване без депресия

Често нуждата да се ограничаваме в името на стройната фигура води до депресивно въодушевление

Как да се оправим с психологическия дискомфорт, провокиран от диетата?

Забранете си хранене по време на стрес. Много хора в стресови обстановки се пробват да понижат отрицателното им въздействие за сметка на храната. Но най-често не се замислят за изгодата от използваните артикули. Отрицателен миг при такова държание е увеличението на уязвимостта на индивида към разнообразни стресове , в случай че той е привикнал да ги „ подслажда “, тъй като повишението на масата на тялото води до повишение на нервността.

Умело заменяйте продуктите, които обичате. Често хората, които доста обичат месо, мъчно се пренастройват да използват зеленчуци. Любителите на сладкото с огромна злост превключват на горчиво и кисело. Когато човек реализира известни триумфи при понижаване масата на тялото, постоянно се връща към използването на питателните артикули, от които се е лишавал. Това неизбежно води до качване на килограми. Постарайте се да подбирате ястия, които могат да заменят обичаните ви лакомства.

Менюто би трябвало да е разнообразно. Опитвайте нови съчетания на плодове и зеленчуци – те съдържат доста витамини и минерални съставни елементи, нужни на вашия организъм.

С подправки храната е по-вкусна. При това те оказват, позитивно въздействие на снижаването на тежестта.

Диетата ще ви носи наслада, в случай че блюдата са завършени красиво и са сервирани автентично. Използването на нови предписания ще придаде многообразие на вашата диета.

Листните зеленчуци гонят напрежението и депресията

Решили сте да отслабвате, стараете се да се ограничавате, само че постоянно пропускате една доста потребна група зеленчуци. Спанак и меланхолия може да наподобяват като странна композиция, само че листните зеленчуци като спанак, маруля, айсберг и млад лук имат многочислени преимущества, които поддържат както физическото, по този начин и психическото здраве.

Листните зеленчуци съдържат фолиева киселина, която е значима за здравословното храносмилане и сърдечно-съдовото здраве. Повечето лекари предлагат на бременните дами да одобряват фолиева киселина през цялата бременност, с цел да понижат риска от вродени недостатъци. Освен това зелените се борят с токсините, подхранват червата и създават потребни ензими.

Нещо сладко, нещо вкусно – банани и орехови ядки

Бананите са вкусна и комфортна закуска, както и натурален антидепресант. Това е по този начин, тъй като те съдържат серотонин, значим невротрансмитер, който балансира настроението и ежедневните действия. Повечето антидепресанти и медикаменти работят, като покачват равнището на серотонин в мозъка.

Освен това бананите са богати на фибри и са източник на витамин С и калий, които усъвършенстват здравето на нервите и мускулите.

Орехите имат по-висока антиоксидантна интензивност и съдържат доста повече омега-3 от всяка друга ядка.

Освен това орехите понижават напрежението и депресията. Те също по този начин предизвикват здравето на червата, поради което се усъвършенства имунния статус и се покачва физическата сила.

Инфо: ayzdorov.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР