Често хората си задават въпроси като този: Защо някои хора

...
Често хората си задават въпроси като този: Защо някои хора
Коментари Харесай

Ако сте убедени, че всички блага се постигат само с къртовски труд

Често хората си задават въпроси като този: „ Защо някои хора вършат огромни пари, стартират с лекост личен бизнес, а аз не съумявам? А аз също съм интелигентен човек и имам гении и се пробвам да направя нещо, само че реализирам незначителни резултати … „

Всъщност за какво някои хора получават всичко елементарно и бързо, а други би трябвало да работят интензивно, с цел да реализиран най-малко нещо малко?

Всичко е обвързвано с вашия светоглед и отношението ви към парите, това, което излъчвате в света. Ако сте привикнали да чувате от детството, че би трябвало да работите интензивно, че няма да получите нищо просто по този начин в този живот, в последна сметка вие живеете в сходство с тези настройки.

В същото време Системата отвред ни облъчва с още една конфигурация: „ Трябва да бъдеш сполучлив, би трябвало да печелиш доста. И за това би трябвало да следваш избран образец със съответните атрибути и умения. И в случай че не знаете по какъв начин да извършите това, тогава няма да станете богат. “ Медиите постоянно демонстрират безусловно десетина богати и сполучливи хора на фона на маса хора с изцяло друго равнище на приходи.

В резултат на това доста хора остават с усещането, че благосъстоянието е орис на елита, че има хора, които имат пари, и има хора, които се стремят към тези пари, само че в никакъв случай няма да ги получат.

Вашата задача е да осъзнаете, че няма потребност да се стремите да станете един от тези малко на брой „ богати хора “.

Трябва да се стремим да станем себе си и да си позволим да имаме всички богатства на този свят, в това число парите. Всичките ви отрицателни настройки би трябвало да бъдат сменени с друг метод на мислене, друга тактика на държание, като умишлено насочите вниманието си към това, което желаете да получите.

С течение на времето ще видите, че целият ви живот стартира да се трансформира, в това число финансовото ви състояние. Вие ставате богат и сполучлив човек, подобен, какъвто постоянно сте желали да бъдете, без да разчитате на картината, която ви показва Матрицата.

Запомнете: вие сте тъкмо толкоз определени, колкото всички останали! Веднага щом осъзнаете своята стойност, когато започнете да осъзнавате своите гении, своето предопределение, вие ще започнете да получавате дивиденти от Вселената, в това число под формата на пари и други материални полезности.


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР