Често дрехите след пране и престой в гардероба не изглеждат

...
Често дрехите след пране и престой в гардероба не изглеждат
Коментари Харесай

8 грешки, които съсипват дрехите ви в гардероба

Често облеклата след пране и престой в дрешника не наподобяват толкоз добре, колкото желаете да бъдат. Ситуацията е неприятна, само че и управляема, просто се отървете от тези 8 неточности и всичко ще бъде наред.

Не слагайте на окачалка това, което се разтяга

Ако продуктът бързо загуби формата си, поставете го на рафта, не използвайте окачалка за предпазване.

Сгънете нещата, използвайте кутии и контейнери за предпазване. Това освен доста ще спести място в дрешника, само че и ще резервира привлекателността на обичаните ви тоалети.

Не сгъвайте тези, които се мачкат

Ако желаете памучните неща да наподобяват просто съвършено, като ленени панталони, костюми, тогава не забравяйте да ги закачите. По предписание в дрешника няма толкоз доста сходни облекла, тъй че няма да има проблеми със съхранението.

Не сгъвайте кашмир няколко пъти

Мнозина са привикнали да сгъват кашмирени продукти няколко пъти - това е голяма неточност, продуктът бързо ще се разтегне и ще загуби първичната си форма. Намерете необятен рафт за него и го сгънете единствено 1 път, тъй че гънките да не се виждат, можете да поставите и лист хартия вътре.
 Как да удължим живота на облеклата Как да удължим живота на облеклата
За да променим метода, по който мислим за модата и да възприемем по-практичен метод на извършване на покупки, би трябвало да се съсредоточим върху гриж...

Не съхранявайте бельото в плик

Този способ на предпазване, би трябвало да кажа, е доста известен, само че извънредно неуместен. Най-добре е да купите или да извършите няколко кутии с ниски стени. Сгънете нещата и подредете отвесно и няма да има проблеми с реда.

Не забравяйте, че е най-добре, когато деликатните предмети не се допират един до различен.

Изберете верните закачалки

1. Масивните дървени закачалки се употребяват за предпазване на костюми за панталони, лен, памучни ризи, палта от пълен плат.
 Трикове за по-ефективно сушене на облеклата в сушилнята Трикове за по-ефективно сушене на облеклата в сушилнята
Всеки ден ни остава време единствено за незабавните неща, а сушилнята може да бъде идеалният апарат за икономисване на време. Начинът на потребление...

2. Закачалки с кадифено покритие се употребяват за предпазване на деликатни тъкани.

3. Необходими са закачалки с щипки за предпазване на поли, панталони. Някои имат доста стегнати скоби, най-добре е да поставите лист хартия сред тях и дрехата, с цел да не се мачка плата.

Ако закачалката не е определена вярно, можете инцидентно да повредите тъканта или да установите, че върху нея са останали прекалено много изцяло ненужни гънки.

Не слагайте напряко в дрешника облеклата от химическо почистване

Артикулите от химическо почистване резервират характерната миризма на перилни препарати. Най-добре е да изчакате малко, като оставите облеклата да се отмиришат. В противоположен случай същата миризма ще се появи и върху останалите облекла в дрешника.
 Дрехите, които в никакъв случай не би трябвало да пускате в пералнята Дрехите, които в никакъв случай не би трябвало да пускате в пералнята
Без значение дали визирате обичана копринена блуза или най-мекия ви пуловер, всеки си има избрани дрехи, без които просто не може д...

Не съхранявайте сезонни облекла без калъф

За да поддържате зимните и есенните облекла съвършени няколко сезона поред, съхранявайте ги в специфични найлонови калъфи с цип.

Не използвайте пластмасови кутии

Удобно е да съхранявате кухненски принадлежности и други дребни неща в пластмасови кутии, само че слагането на облекла в такава кутия несъмнено не е удачно. Ако дрехата остане под затворен похлупак за известно време, се появява много неприятна присъща миризма. За предпазване е доста по-добре да купите картонени или платнени кутии.

Обърнете внимание на тези препоръки и ще видите съвършения ред в дрешника, а външният тип на облеклата ще ви зарадва, а не нервира.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР