Честита нова година с първото издание на за 2021! Ето

...
Честита нова година с първото издание на за 2021! Ето
Коментари Харесай

Ан Хатауей се замесва в обир и още

Честита нова година с първото издание на за 2021 ! Ето новото от музиката, киното и шоубизнеса от миналата седмица, на което си коства да натиснете Play ►

МУЗИКА

Следваща глава



В първата седмица от 2021 The Weeknd ни сервира нова порция от ерата на албума си “After Hours”. Новият му сингъл “Save Your Tears” споделя за края на edna обич и е съпроводен от клип, където виждаме лицето на изпълнителя след бинтовете, които той носеше на сцената известно време . Но умерено, това не е същинският Абел Тесфайе, а продължение на облика от последните му клипове . И до момента в който почитатели се чудят дали „ интервенциите “ не са отпратка и към някогашната му половинка Бела Хадид, сигурното е, че The Weeknd дава свежо начало на годината, до момента в който му следва да огласи и почивката сред полувремената на Супербоул след по-малко от месец.

Кралско завръщане



Пет години след предходния си албум Kings of Leon оповестиха новата си музикална сбирка . “When You See Yourself” излиза на 5 март, а до тогава слушаме двата водещи сингъла – “100,000 People” и “The Bandit”, който дойде и с клип . Кадрите на по-динамичното парче, стилизирани по няколко метода, демонстрират групата в деяние, а ние нямаме самообладание да чуем повече от нашвилската тайфа след толкоз време неявяване!

Да обичаш себе си



Мел Си беше измежду музикалните звезди, които през миналата година се погрижиха за настроението ни на домашния дансинг, и наподобява, че продължава с тази настройка и през 2021. “Into You” е петият сингъл от електропоп албума ѝ “Melanie C” , а в парчето тя възпява обстоятелството, че любовта към другия не може да стартира без тази към самия себе си . Във видеото я откриваме обляна в неонови светлини, само че няма по какъв начин да не видим и вътрешното ѝ зарево – коства ли ни се, или Мелани наподобява все по-добре с годините?

КИНО

Минало несбъднато



След „ Оскар “-а си за поддържаща женска роля в „ Ако Бийл Стрийт можеше да приказва “ Реджина Кинг прави режисьорския дебют с „ Една нощ в Маями “ ( “One Night In Miami”) . Филмът по едноименната пиеса, сложена за първи път преди няколго години, наблюдава edna мислена среща през 1964 година сред четири митове – Мухамед Али, Малкълм Екс, Сам Кук и Джим Браун , до момента в който честват победа на Али. Така през техните погледи съумяваме да осъзнаем някои детайли от придвижването за цивилен права и революцията, присъща за това десетилетие.

Пандемична романтика



Линда и Пакстън са двойка, която е напът да се раздели, само че изключителното състояние във Англия ги кара да останат дружно най-малко още две седмици. Освен че са сложени пред предизвикването да живеят още време под един покрив и работят от у дома, двамата ще би трябвало да провеждат преместването на свои артикули от магазините, които обябяват банкрут . Сред скъпоценностите и елмаз на стойност 3 милиона паунда, който ще се опитат да запазят за себе си . На историята не ѝ липсва пандемичен комизъм с фрагменти от видео чатове, презапасяване с тоалетна хартия и вино по време на работа, а Ан Хатауей и Чиуетел Еджиофор в основните функции са измежду аргументите да чакаме “Locked Down” на HBO Max до няколко месеца.

Минало несбъднато



„ Малкълм и Мари “ е измежду най-любопитните заглавия тази година по няколко аргументи. Първо: режисьорът Сам Левинсън , чийто филм “Pieces of a Woman” (припомнете си ) е измежду кандидатите по време на сегашния сезон на премиите, а неговият “Deep Water” с Бен Афлек и Ана де Армас се чака да излезе до края на годината. Второ: „ Малкълм и Мари “ е измежду първите заглавия, снимани по време на изолацията през 2020 . И на последно място – задушевната атмосфера и наситените страсти на историята. В нея Джордж Дейвид Уошингтън и Зендея са режисьор и неговата другарка , които се връщат вкъщи след премиерата на новия му филм, а откровенията им един пред различен слагат тяхната връзка под въпрос .

ОЩЕ

Урок по самоирония



Дуа Липа е лицето от февруарската корица на Vogue Англия, а във видео, снимано за изданието, певицата иронизира себе си в ролята на наставник по танци . В началото на кариерата си тя е подложена на критика за липса на театрално наличие и неналичието на танцови умения , само че това не ѝ попречва да бъде най-стриймваната изпълнителка през 2017, носителка на две награди „ Грами “ през 2019, едно от преобладаващите имена в музиката през 2020 и нови шест номинации за влиятелната премия. Така че взимайте бележки и изтанцувайте тази година!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР