„Честит рожден ден на моето препускащо през времето момче! Какво

...
„Честит рожден ден на моето препускащо през времето момче! Какво
Коментари Харесай

Гала остави Стефан без подарък за ЧРД

„ Честит рожден ден на моето препускащо през времето момче! Какво му поисквам си е моя работа, само че на вас поисквам да имате до себе си някого с който да препускате през времето, тъй като дружно успехите са по-сладки, а провалите по-леки! Още нищо не съм му подарила, а и няма от кое място да го купя, само че вие можете да му извършите подарък, като го последвате” в инстаграм, написа тази заран Гала.

Приятелят й Стефан Николов стана на 43 години, а очевидно водещата употребява празника, с цел да му направи реклама в обществените мрежи. Очевидно пчеларят се нуждае от повече почитатели, с цел да промотира меда, който създава и да го продава по-лесно. Стефан пък се поздрави с танц от времето на престоя му в Биг Брадър през 2018 година, когато победи Атанас Колев, а гаджето на Гала бе трети след него и Папи Ханс.

„ Поздрав за всички, в този безоблачен ден! С нелепия си танц, само че ловко инсталирана мелодия към него, черпя за рождения си ден и ви изпращам въодушевление, и доста заряд. Още един карантинен ден преборихме; колкото и да остава - не останаааа”, прикани Стефан в инстаграм.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Stefan Nikolov ♈ (@st.resurgam) на Апр 15, 2020 в 10:33 PDT

фотоси: инстаграм церемония на кафе и st.resurgam
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР