Чешките власти масово модернизират въоръжените сили на страната и увеличават

...
Чешките власти масово модернизират въоръжените сили на страната и увеличават
Коментари Харесай

И Чехия превъоръжава армията си

Чешките управляващи всеобщо модернизират въоръжените сили на страната и усилват финансирането им. Това заяви в сряда министър председателят Андрей Бабиш, като акцентира, че въоръжението на въоръжените сили на републиката се усъвършенства и броят на персоналния състав нараства.

" Ние вършим огромни вложения в модернизирането на армията ", акцентира Бабиш в послание за Новата година към съгражданите, предавани от локалните малките екрани и радиостанции. " Броят на бойците се е нараснал до 25,5 хиляди Ние в модернизацията на въоръжените сили сме две години напред по отношение на нашите предходни проекти. "

Бабиш акцентира, че чешката войска изоставя руската и съветската военна техника и купува от Запада. " Ние се отърваваме от съветската военна техника. Купуваме съвременни израелски създадени радари и американски хеликоптери ", сподели министър председателят.

Според него главният приоритет за управляващите е сигурността на жителите на републиката. Той посочи възходящите триумфи на националната стопанска система, забележителната държавна поддръжка за обществени стратегии и филантропични планове.

Чешкият министър председател за първи път насочи привет за Нова година към жителите на страната. Традиционно от 30-те години на предишния век президентите на републиката насочат подобен зов. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР