Червилото е главният акцент на лицето, който променя напълно излъчването

...
Червилото е главният акцент на лицето, който променя напълно излъчването
Коментари Харесай

10 професионални съвета как да нанасяме червилото си

Червилото е основният акцент на лицето, който трансформира изцяло излъчването и настроението, което желаеме да изразим. За това, то би трябвало да е съвършено, изключително в случай че е в по-провокативен цвят. Тогава всяка линия на нанасяне може да си проличава и да бъде значима за цялостната визия, която желаете да постигнете. Предлагаме ви някои секрети от кухнята, които ще бъдат ваши жокер по пътя към безупречния външен тип и безкрайния свят на цветните червила:

1. Ако желаете по-младежки тип или всекидневен грим, размажете с пръст нанесения цвят. Като отнемете от него ще стои малко по-леко и ще придаде прелестно скромно лъчение.

 10 професионални съвета по какъв начин да нанасяме червилото си (Част 2) pixabay.com

2. Преди да сложите обичаното си червило, намажете устните с декор дьо загар. Освен, че по този начин ще дадете късмет на същинския цвят на червилото да изпъкне, устните ще наподобяват по-обемни.

3. Ако желаете да сложите емайл върху червилото не мажете горната и долната джука по настрана. Намажете и двете в центъра, размажете и ще получите искра и обемни устни.

4. Не слагайте пудра преди да нанесете червилото. Това е мит, може да промени цвета на червилото или да го направи по-нетрайно.

 10 професионални съвета по какъв начин да нанасяме червилото си (Част 2) pixabay.com

5. Ако носите единствено емайл, евентуално сте забелязали, че той не се задържа през целия ден на устните. Комбинирайте го с червило в физически цвят и нанесете гланца от горната страна, по този начин ще се задържи доста по-дълго.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР