Черно море успя да подсили атаката си. Варненци привлякоха 19-годишния

...
Черно море успя да подсили атаката си. Варненци привлякоха 19-годишния
Коментари Харесай

Бразилец се похвали, че облича екипа на Черно море

Черно море съумя да укрепи офанзивата си. Варненци привлякоха 19-годишния бразилски нападател Матеус Машадо. Той се явява и като инвестиция в бъдещето. Машадо идва на " Тича " като свободен сътрудник, разбра " Тема Спорт ".

За последно е бил част от нискоразредния бразилски Маринга, който е част от Серия Д и играе в щатското състезание Паранаензе. Според локалните медии той се е схванал за три годишен договор с варненци.

Пред uol.com.br Машадо разгласи, че е доста благополучен от обстоятелството, че ще играе в Европа. " Точно поради такива провокации избрах футбола. В живота би трябвало непрекъснато да правиш избори, по този начин е и в тази игра. Мотивиран съм. Ще имам опция да опозная друга просвета, да се срещна с нови хора, да видя различен жанр на игра. Точно поради това съм удовлетворен от решението си ", уточни нападателят, който работи най-вече на фланга и по-малко на върха на офанзивата.

Черно море зимува на седмо място в класирането, като още не е отвън борбата за място в Лигата на конференциите. " Отборът се намира на такава позиция, която дава доста благоприятни условия (б.а. - седмото място праща на бараж за ЛК). Може да се преследват огромни цели. Точно и това ме стимулира да избера Черно море. Ще се боря крепко във всеки мач ", акцентира Машадо.
 В Черно море желаят да приключат зимната си селекция до края на идната седмица
В Черно море желаят да приключат зимната си селекция до края на идната седмица

" Моряците " с амбициозна цел
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР