Черно море съсипа Славия с 5:1 в 5-я кръг на

...
Черно море съсипа Славия с 5:1 в 5-я кръг на
Коментари Харесай

Черно море съсипа Славия и излезе на първо място

Черно море унищожи Славия с 5:1 в 5-я кръг на efbet Лига. С триумфа варненци се изкачиха на върха на класирането. Те имат 13 точки, колкото и Локомотив Пловдив, само че са с по-добра голова разлика. Победата е четвърта подред за варненци. Белите пък паднаха за повторно в четири мача. Славия остава единствено с четири точки.

Черно море стартира доста нападателно и още в 4-ата минута откри резултата. Матеус Машадо се възползва от неприятно върната топка от Венцислав Керчев и вкара за 0;1. В 22-ата минута още веднъж Машадо наказа неточност на белите за 0:2. Той към този момент има четири гола от началото на сезона.

В 37-ата минута Славия върна едно попадение. Централният защитник Виктор Генев изпревари вратаря Дюлгеров, а Пабло Гарсия в опит да почисти си вкара автогол.

Черно море продължи да играе по-добре и след почивката. Влезлият като запаса Алекс Фернандес изпусна гол, след това Живко Атанасов удари греда. В 62-ата минута Георги Кабаков отсъди дузпа за гостите след интервенция на ВАР. Пабло Гарсия извърши и направи 1:3.

В 81-ата минута Славия беше покрай втори гол, само че Владимир Николов изпусна от три метра. Малко по-късно и Ерол Дост пропусна от близко. В 88-ата минута белите останаха и с човек по-малко – Иван Минчев получи червен картон.

После Алекс Фернандес направи 1:4, а в добавеното време Исмаил Иса осъществя и пети гол.

По-рано през днешния ден победи с 1:0 Ботев Пловдив в Пазарджик. Единственото попадение осъществя Ангел Бастунов в 48-ата минута. Жълто-черните са без победа и с две точки са на дъното. Хебър пък излезе четвърти с осем точки.

В 30-ата минута вратарят на Хебър Матвей Игонен избави дузпа, изпълнена от Мартин Секулич. При добавката удар с глава на Рой Херман се отби в гредата. Гостите от Пловдив приключиха дуела с 10 души, откакто влезлият като запаса Джеймс Ето‘о беше изпъден в 83-ата минута.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР