Черно море отива без половин дузина титуляри за гостуването на

...
Черно море отива без половин дузина титуляри за гостуването на
Коментари Харесай

Черно море вади основни играчи от състава за решаващия мач в Разград?

Черно море отива без половин дузина титуляри за гостуването на Лудогорец през днешния ден, гръмна с вест в. "24 часа ". Според изданието шестима съществени играчи на варненци са извадени от групата за дуела с първенеца, който е основен за това къде ще отиде купата на България.

Самият отбор на Черно море не играе за нищо, с изключение на за достойнството си в дуела, само че за домакините той е решителен.

Лудогорец би трябвало да победи, с цел да е първенец за осми следващ път. Всякаква друга развръзка ще направи тима от Разград подвластен от протичащото се в София на мача ЦСКА - Ботев. "Червените " са на точка зад водача и дебнат за неточност в последния кръг през днешния ден.

И двата мача са от 20 часа, а мистерията към това дали в действителност съществени фигури на "морето " няма да се появят на терена в Разград ще остане до появяването на формалните стартови сформира.

Според "24 часа " отборът на Черно море е минал и през детектор на лъжата - слух, който се появи из Варна още след загубите с 1:3 от ЦСКА и 1:5 от Левски в последните две седмици.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР