Черно-бялата Коледа ще се проведе в онлайн среда на 25

...
Черно-бялата Коледа ще се проведе в онлайн среда на 25
Коментари Харесай

Обявиха черно-бялата Коледа за най-значимото спортно и културно събитие за декември в Пловдив

Черно-бялата Коледа ще се организира в онлайн среда на 25 декември от 12.00 часа, оповестиха уредниците на събитието.

“ Уважаеми Локомотивци,

Както към този момент обявихме, тази година нашата Черно-бяла Коледа, най-значимото спортно и културно събитие за декември в Пловдив, няма да се организира в нормалния си формат, в зали, претъпкани с въодушевени последователи на Пловдивския любим, скандиращи добре познатите рефрени. Всичко това остава за по-добри времена, когато още веднъж ще дерем гърла по стадионите! Пазете си силите за тогава, ще наваксаме!

По традиция на Черно-бялата Коледа се връчват награди. Тази година са връчени награди за футболист на годината, на най-хубавите млади черно-бели очаквания от школата, за гол на годината, на девойките от женския тим, на състезателите от тима по бокс, волейболистите и на нашата Габи Петрова.

Всички тези събития са снимани и е квалифициран видеоматериал, който ще бъде качен за многочислената черно-бялата публика, с цел да можем всички ние, въпреки и отдалечено, да се насладим и да приветстваме още веднъж най-силните моменти и реализатори на Пловдивския любим през годината – паметните мачове за спечелването на Купата на България, мачовете от ЕКТ, и по-специално с Тотнъм, значими събития от живота на фенклуба на Локомотив като визитата до приюта на отец Иван в Нови Хан в навечерието на Коледа и други.

В духа на времето Черно-бяла Коледа 2020 ще се организира в онлайн среда на 25.12 от 12 часа!

Това значи, че откакто видеоматериалът бъде качен, вие ще можете да го гледате когато и да е – вместо вечерния сериал, новините или вечерното ток-шоу, а за какво не и до момента в който работите в режим „ home office “, а детето ви е „ на учебно заведение “ в онлайн режим. Също по този начин е и превъзходен метод за превозване на времето по време на почивните дни, които всекидневно прекарваме на отрупани трапези.

Пожелаваме радостни празници на всички! Бъдете здрави, пазете вас и хората към вас!”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР