Черният рицар ли е мистериозния обект прелетял до МКС …?Неидентифициран

...
Черният рицар ли е мистериозния обект прелетял до МКС …?Неидентифициран
Коментари Харесай

Черният рицар ли е мистериозния обект прелетял до МКС?

Черният рицар ли е мистериозния обект прелетял до МКС …?Неидентифициран летящ обект, който явно е в околоземна орбита, съществено тормози уфолозите и други откриватели.Някои имат вяра, че камерата на МКС е снимала скандалния Черен рицар (The Black Knight).Видео, оповестено на YouTube канала Doco Mister на 14 ноември 2020 година, демонстрира два НЛО, движещи се с висока скорост около Международната галактическа станция (МКС). Първо се появява кълбовиден обект, последван от цилиндричен.Четете още: Камерите на МКС снимаха 150 НЛО в земна орбита (видео)Независими откриватели допускат, че това е катапултирала ракета-носител на НАСА или галактически парчета. Но, може и да е нещо друго, което е отвън разбирането на учените.Гледайте видеото.

Уфолозите считат, че сниманите кораби принадлежат на извънземни същества, които от ден на ден се демонстрират за човечеството.Според уфолозите, Черният рицар е откъс от извънземен галактически транспортен съд, който обикаля Земята, с цел да следи човешката активност.Смята се, че за първи път е видян от известния академик Никола Тесла (Nikola Tesla) през 1899 година, т.е. 60 години преди изстрелването на първия неестествен сателит от Земята.

 1998 година, фотография на НАСА на тайнствен обект, за който някои тайни теоретици считат, че е извънземен сателит Черният рицар
1998 година, фотография на НАСА на тайнствен обект, за който някои тайни теоретици считат, че е извънземен сателит Черният рицарПрез 1954 година, откривателят на НЛО Доналд Кeйо (Donald Keyhoe) споделя пред публицисти, че американските военновъздушни сили са съобщили, че са открити два спътника, които обикалят към Земята.По това време никоя страна не разполага с технологията за изстрелване на спътник.Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР