Черният петък в Пловдив за поредна година изкуши шопинг маниаците,

...
Черният петък в Пловдив за поредна година изкуши шопинг маниаците,
Коментари Харесай

Черен петък в мола! Намаленията изкушиха хиляди, на паркинга не останаха места

Черният петък в Пловдив за поредна година изкуши шопинг фанатиците, които са подготвени да чакат в запушване близо час, само че да се доберат до понижение от 20%-30%.
Прочетете още
Входовете на огромните търговски обекти в града бяха обсипани от искащи да пазарят още през обедните часове.  Триетажният паркинг на мол " Plaza " се оказа стеснен за пазаруващите. Някои от тях, които бяха планували да посетят мола по-рано, останаха сюрпризирани от това какъв брой време им е лишило да изоставен мястото за паркиране.

По думи на работещи в магазините, навалицата е почнала доста рано, като молът е бил цялостен още към 14:00  часа. Голяма част от пазаруващите споделиха пред кореспондент на TrafficNews, че не имат вяра отстъпките по магазините да са действителни, само че това не им попречи да ги  посетят. Дълги опашки се извиха и на касите, а някои от щандовете към този момент са празни. Част от пловдивчани се насочиха към избрани обекти, в които са разбрали от интернет, че ще има действителни понижения по 40-50%. 

 

" Днес е ужасно, не знаем какво ще е на следващия ден, когато хората почиват ", разясняват работещи в магазините. По думите им следва потокът да нарастне към 19:30- 20:00 часа довечера. 

Черният петък в България се отбелязва в последната седмица на ноември, като в някои от уеб страниците пониженията стартират още при започване на месеца. Традиционно с него стартира сезонът на коледното извършване на покупки в Съединени американски щати. Много магазини оферират мощно рекламирани разпродажби на понижени цени и постоянно отварят рано.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР