Черният петък е напът да занули банковите ни сметки, а

...
Черният петък е напът да занули банковите ни сметки, а
Коментари Харесай

Как да накараме близките да ни обичат още повече по Коледа

Черният петък е напът да занули банковите ни сметки, а Коледа чука на вратата с въпроса " Какъв подарък има под елхата? ".

Тази година Samsung се погрижи да ни даде страховит избор от джаджи, които съвършено биха запълнили коледните чорапи - и като размер, и като заряд от благополучие за най-близките ни.

Нови слушалки, с цел да слушкаме и следващата година

Компактните и супер леки, Galaxy Buds ни лишават от времето, прекарано в размишления кой на какво би се зарадвал, просто тъй като биха зарадвали всеки.
 Снимка 454378

Наскоро Galaxy Buds бяха избрани от Consumer Reports като най-хубавите в своя клас. Особената заслуга е на звука им, който е непостижим даже от двойно по-скъпите съперници на модела. Тук акустиката на AKG споделя думата си - с наелектризиращ басов тътен и с кристални високи честоти.

А слушалките са съвършен подарък за всеки почитател на Android, без значение дали времето му е заето от дълги тренировки или безкрайни дни в офиса - Galaxy Buds са супер избор и в двата случая.
 Снимка 454377

Лесно свързване с други устройства, издръжлива батерия, зареждане от гърба на смарт телефон Samsung, супер стилен дизайн - какво повече бихме могли да желаеме?

А, да, несъмнено - бихме желали да не харчим безумни суми, в случай че може. Galaxy Buds извършват и това предпочитание с една от най-конкурентните цени в този сегмент.

Стил, здраве и развлечение под една обща панделка

Galaxy Watch Active2 е различен подарък от линията на Samsung, с който няма по какъв начин да сбъркаме.
 Снимка 437396

Смарт часовникът е един от софтуерните шлагери на 2019 година, за който мечтаят даже отвън фамилията на Android.

Защо не можем да сбъркаме ли? Защото Galaxy Watch Active2 е изработен, с цел да пасне на всяка китка, жанр, усет и мотив.

Освен че идва в два размера, часовникът може да бъде алуминиев или от неръждаема стомана, каишката му може да сменяме съгласно стила си, а циферблатът му може да бъде програмиран в звук с цветовете на облеклото.
 Снимка 437397

Функциите в него са също толкоз впечатляващи и дават отговор на всяко наше занятие. Така можем да разчитаме, че интелигентният състезателен помощник ще ни дава съответни препоръки в действително време, до момента в който тичаме заран. Сензорите в Watch Active2 ще ни уведомят и когато стресът ни е допълнително в размаха на работния ден или ще ни оказват помощ да проследим детайлно съня си.

Часовникът се свързва елементарно и бързо с Galaxy серията на Samsung и освен, а богатата екосистема от приложения, които поддържа, значи, че елементарно ще направляваме през обичаните непосредствено от китката си.

Ало, дядо Коледа ли е

Черният петък и Коледа са съвършен мотив да сменим телефона си с по-нов или да зарадваме някой непосредствен с по-скъп подарък.

Samsung Galaxy A80 е доказателство, че страхотният хардуер не би трябвало да коства колкото дребна кола.
 Снимка 454382

Още при излизането си, A80 впечатли всички с забавния дизайн и функционалност на камерата, която е поместена в ротиращ се модул. За хората, които обичат да снимат света към тях и да вършат селфита, това е печеливш сетъп, който разрешава да се щракат с главната тройна камера с необятен ъгъл и ужасно качество на изображенията.
 Снимка 417489

Видеата с нея стават впечатляващи, с помощта на страхотната стабилизация и Live Focus функционалността, която разрешава да фокусираме върху даден обект и да размием фона.

Тъй като камерата отсъства от екрана, A80 ни предлага 6.7-инчов панел без никакви прорези и минимални рамки - още повече място за гледане на филми и развлечение с игри.
 Снимка 417487

Голямата батерия и супер бързото зарядно подсигуряват, че надали ще останем без батерия в средата на деня. А интелигентната система за възстановяване на продуктивността подсигурява, че силата в телефона ни ще бъде разпределена в синхрон с навиците ни за прилагане на телефона.

Нека не забравяме и удобството, което слотовете за две сим карти оферират.

С 10 елена напред

Ако сме решили, че тази година ще заложим на най-хубавото за себе си и околните си, то дано да е в действителност най-хубавото. И кой ли не би грейнал, когато разбере, че под панделката се крие един от топ смарт телефоните на годината - Galaxy S10.
 Снимка 407869

С всеки от трите разновидността (S10, S10+ и S10e) можем да вършим фотоси и видеа, които съвсем не се разграничават от професионално снимани, даже при едва осветяване. Интелигентната камера със дарба да разпознава обстановки и подиуми прави сложната част вместо нас, а ние би трябвало единствено да щракнем.
 Снимка 454383

Инфинити-О AMOLED екраните са гаранция за качествена и огромна картина, а датчикът за пръстов отпечатък под всеки от тях е по-бърз от всеки път.

Като флагмани в Galaxy серията, S10 моделите се интегрират безупречно и необикновено бързо с Galaxy Watch Active2 и Galaxy Buds, които могат да бъдат зареждани непосредствено от гърба на S10.
 Снимка 454384

В последна сметка, всичките артикули са от една " вселена " и това прави огромна разлика в прекарването ни с тях.

По отношение на продуктивността, даже по-малкият и на ниска цена S10e не отстъпва пред никой от тазгодишните водещи модели. Серията S10 е оборудвана и с най-съвременни чипове и доста RAM, тъй че няма приложения или игри, които да се опрат на някои от моделите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР