Черешката на тортата“, кулминацията на продължил няколко месеца тормоз –

...
Черешката на тортата“, кулминацията на продължил няколко месеца тормоз –
Коментари Харесай

Георги и преди удрял и душил Дебора, казал ѝ „Спокойно, аз знам какво правя, няма да умреш“

„ Черешката на тортата “, кулминационната точка на траял няколко месеца тормоз – по този начин рязаната с макетен нож Дебора от Стара Загора дефинира нощта, която я оставя обезобразена.

Момичето даде изявление за предаването на Станислав Цанов „ Напред и нагоре “.

Дебора описа, че и преди е отнасяла плесници и удари в корема, а принуждение е имало при всяка тяхна среща. След душене ѝ причернява, а Георги ѝ споделил: „ Спокойно, аз знам какво върша, няма да умреш “, твърди тя.

Според описа ѝ крила синините от майка си с декор дьо загар.

„ Никога не сме излизали обществено с изключение на когато ходех да го виждам на работното му място. „ Не съм ходила даже в дома му “, споделя тя. Когато схваща, че е женен, той я убеждава, че към този момент се е развел и самият изискал да ѝ покаже документи за бракоразвод.

В нощта на терора, Дебора в началото не схваща какво се случва, прибирала се от учебно заведение към у дома, а Георги ѝ звъннал на домофона и тя му дала отговор. През вратата се посочила синя, здравна ръкавица, мъж с маска и макетно ножче. Първоначално Дебора мислела, че приятелят ѝ се майтапи с нея, тъй като знае какъв брой е страхлива. Когато се доближил към нея, я блъснал с пестник и оттова тя няма спомен за нищо.

„ Аз не осъзнавах, че съм нарязана. Кожата ми висеше от ръцете и краката “, изясни тя.

Първите няколко дни след случая Дебора гледала в една точка и гледала майка си Ивелина по какъв начин плаче.

 

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР