Черен рекорд в САЩ. За денонощие починалите заради коронавирус в

...
Коментари Харесай

Над 3000 души са починали от COVID-19 в САЩ за последните 24 часа />Реклама / Ads
Черен връх в Съединени американски щати. За денонощие умрелите поради ковид в страната са над 3 300 души. С това жертвите на инфекцията в международен мащаб към този момент надвишават мрачната цифра от 190 000 души.
Съединени американски щати се трансформира в най-засегнатата от COVID-19 страна. Общият брой на умрелите в страната е 49 963 души. Заразените са 896 000. Заради неналичието на проби обаче е доста допустимо цифрата да е доста по-висока от откритото, оповестяват от управляващите, представени от интернационалните осведомителни организации.

Въпреки неприятните числа, въпреки всичко страните имат вяра, че наклонността може да се обърне. Страни като Англия, Германия и Израел към този момент оповестяват за забележителен напредък в създаването на ваксина. Масовото тестуване също е тактичност, подхваната в редица страни. Това ще разреши натрупването на данни, а в случай че те са задоволително положителни, допустимо е част от ограничаващите ограничения да бъдат анулирани, с цел да се бори и икономическата рецесия в международен мащаб.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР