Челси все още не се е отказал от централния защитник

...
Челси все още не се е отказал от централния защитник
Коментари Харесай

Челси е на полпозишън за стълб в отбраната на Хърватия

Челси към момента не се е отказал от централния бранител на Република България Лайпциг - Йошко Гвардиол. 20-годишният хърватин може да играе и като ляв бек, а от известно време е обект на съществени спекулации по отношение на собствен трансфер на „ Стамфорд Бридж “. Сега „ Daily Mail “ има вяра, че „ сините “ към момента имат предпочитание да подпишат с бранителя, а сума от към 87 милиона евро може да бъде задоволителна, с цел да бъде склйючена договорка след края на сезона.

Миналото лято лондончани водеха договаряния за подписа на Гвардиол за сходна сума, като бяха подготвени да го върнат за още един сезон чартърен в Република България Лайпциг, само че бранителят остана в Германия и подписа нов контракт. Все отново Челси наподобяват в добра позиция да го привлекат в бъдеще.

Манчестър Юнайтед и Тотнъм също обаче бяха заинтригувани от хърватския национал през лятото. Имаше информации, че и британският първенец Манчестър Сити е подготвен да се бори с Челси в последните дни от трансферния прозорец. Освен това и първенецът на Европа и Испания Реал Мадрид има сериозен интерес към бранителя.

„ Що се отнася до възможен трансфер през лятото на 2023-а година, ние не бързаме и мога да поясня, че няма предварителни съглашения с нито един клуб. Йошко има дълготраен контракт –(до 2027-а година) с Лайпциг. Йошо се усеща изцяло благополучен в Лайпциг “, съобщи преди време сътрудникът на Гвардиол Марян Шишич пред „ Sky Germany “.

Chelsea are well-placed to land £75m Josko Gvardiol after his performances at the World Cup |
— MailOnline Sport (@MailSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР