Челси уволни Томас Тухел тази сутрин, а пресата в Англия

...
Челси уволни Томас Тухел тази сутрин, а пресата в Англия
Коментари Харесай

Вече има фаворит за заместник на Тухел в Челси

Челси уволни Томас Тухел тази заран, а пресата в Англия към този момент спекулира с възможни негови заместници. Новият притежател на отбора Тод Боели реши да се раздели с германеца след сложния старт на сезона за лондончани, които записаха единствено три победи в първите си шест дуела в Премиър лийг, а през вчерашния ден изгубиха и от Динамо (Загреб) на старта в Шампионската лига.
 Челси уволни Тухел Челси уволни Тухел
Сега на дневен ред излизат вероятните алтерантиви, а медиите на Острова сочат като любимец за момента Греъм Потър от Брайтън. Мениджърът на “чайките ” е привлякъл вниманието на американеца с атрактивния си жанр на игра, с устойчивото развиване на състава, привличането на млади играчи за дребни суми, които след това умножават своята цена, както и с постоянството в представянето на своя отбор в последните години. Потър има контракт с Брайтън до лятото на 2025-а и това значи, че от Челси ще би трябвало да извадят солидна сума, с цел да го вземат на “Стамфорд Бридж ”.
 Динамо (Загреб) удари Челси Динамо (Загреб) удари Челси
Другото споменавано име за момента е това на Маурисио Почетино. Аржентинският ментор има опит в Премиър лийг, където остави отлични усещания отпред на Тотнъм и Саутхамптън. За последно той води Пари Сен Жермен, само че в края на последната акция бе уволенен. Третото име, което се загатва в медииното пространство, е това на Зинедин Зидан, който също е без работа, откакто напусна Реал Мадрид през май 2021-а.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР