Челси планира да привлече минимум двама нови играчи през зимата

...
Челси планира да привлече минимум двама нови играчи през зимата
Коментари Харесай

Челси набеляза трансферните цели за януари

Челси възнамерява да притегли най-малко двама нови играчи през зимата и демонстрира най-сериозен интерес към Тома Лемар от Монако, Леон Бейли от Байер Леверкузен и Рос Баркли от Евертън.

Италианският управител на "сините " Антонио Конте не е останал удовлетворен от летните покупки и през януари ще направи опит доста да укрепи състава си. Представители на клуба към този момент разискват всички разновидности за привличането на набелязаните футболисти и Челси даже към този момент е направил оферта за крилото Бейли от 20 млн. паунда.

Лондончани проявяваха интерес към 20-годишния футболист от Ямайка още преди две години след сполучливия му дебют в професионалния футбол в отбора на Генк.
Шансовете Байер да се раздели с младата си звезда обаче не са огромни и при неуспех Челси ще води борба за подписа на Лемар, който е трансферна цел също на Арсенал и Ливърпул. Бившият механически шеф на "сините " Майкъл Еменало напусна "Стамфорд Бридж " през ноември, а в този момент е в Монако и лондончани се надяват той да помогне за прехвърлянето.

Баркли бе доста покрай прекосяване на "Стамфорд Бридж " през лятото, само че всичко се провали в последния миг на 31 август поради контузия. Сега атакуващият полузащитник завършва възобновяване си и скоро ще може да се върне на терена. Неговият контракт с Евертън изтича в края на сезона.

Мениджърът на "сините " не крие интереса си и към Върджил ван Дайк.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР