Челси наказа четирима привържениците на тима, които са обвинени в

...
Челси наказа четирима привържениците на тима, които са обвинени в
Коментари Харесай

"Челси" забрани на фенове да посещават мачове заради расизъм

" Челси " наказа четирима последователите на отбора, които са упрекнати в расизъм по отношение на полузащитника на " Манчестър Сити " Рахим Стърлинг.

Камерите на " Стамфорд Бридж " са уловили по какъв начин група почитатели на лондончани крещят обидни реплики към британския национал по време на дуела, приключил при резултат 2:0 за " Челси ".

От клуба са разпознали четирима души, на които им е неразрешено да посещават мачове на обичания тим, до момента в който тече следствието по случая.

These are adults who probably have families and loved ones. I wonder how these loved ones feel watching these men viciously abuse #RaheemSterling
Hopefullydisgusted because these men are pathetic and cowardly individuals.pic.twitter.com/vWcHV9jj9i
— Lord William Snootsworth (@Snootsworth) 9 декември 2018 година

" Футболен клуб " Челси " наказа четирима почитатели със възбрана да посещават мачове на тима, до момента в който тече следствието във връзка с държанието на въпросните последователи по отношение на Рахим Стърлинг по време на дуела ни с " Манчестър Сити " в събота. Нашето следствие продължава. Подкрепяме напълно полицейското следствие и всяка информация, която получим по случая, ще им бъде предадена ", се споделя в публично изказване на клуба.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР