Че втори сезон на Просто ей така ще има, вече

...
Че втори сезон на Просто ей така ще има, вече
Коментари Харесай

Ще видим ли в крайна сметка Саманта в “Просто ей така

Че втори сезон на " Просто ей по този начин " ще има, към този момент е публично доказано. И колкото и да се говореше, че Ким Катрал може би и ще се появи в него, към този момент има финален отговор и на това чудене.

Иска ли Сара Джесика Паркър да забележим Ким Катрал в " Просто ей по този начин "

Томахавката не е заровена

Сериалът ще продължи без Саманта. Това удостовери актрисата, която изигра паметната роля в хитовия сериал " Сексът и гладът ".

А по всичко наподобява, че Ким Катрал е подготвена да продължи и напред. В последното си изявление тя разкрива нови детайлности към спекулациите за присъединяване ѝ в продължението.

Едно от най-шокиращите е, че самата тя схваща за " Просто ей по този начин " от обществените мрежи. Не я изненадва обаче, че въобще не е била осведомена персонално от основателите на сериала. Знаела е, че по този начин или другояче те няма да я имат поради за продължението.

Ким разкрива още, че доколкото е била наясно, сценаристите са възнамерявали да включат Саманта в сюжетна линия, което за нея е било " сърцераздирателно ". А точно героинята ѝ да бъде въвлечена в спекулация с Брейди, 14-годишния наследник на приятелката ѝ Аманда.

Освен това, актрисата въобще не е одобрила концепцията за гибелта на героя на Крис Нот в първия епизод. Според нея няма нищо изобретателно в работата на основателите на " Просто ей по този начин " и историята просто се повтаря.

" Може ли да си визиите да се завърнете към работа отпреди 25 години? ", пита реторично Катрал.

В изявлението за Variety тя признава, че даже и не е чувала за мненията на Сара Джесика Паркър, че не би се съгласила с връщането ѝ в ролята на Саманта.

" Просто ей по този начин " и формалното пояснение за неналичието на Саманта

Получаваме го в първите минути на новия сериал

Въпреки това обаче, напълно изрично декларира: " Така или другояче, това в никакъв случай няма да се случи. Така че никой няма потребност да се тревожи. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР