Чаят от лайка е един от най-популярните. Тази напитка е

...
Чаят от лайка е един от най-популярните. Тази напитка е
Коментари Харесай

Какви са 4 – те ползи от редовното пиене на чай от лайка

Чаят от лайка е един от най-популярните. Тази напитка е доста скъпа и е извънредно време да разберете какви са изгодите от постоянната консумация на билковия чай.

Бързаме да споделим с вас какви са плюсовете за здравето от чая от лайка.

Ето ги и тях:

• Край на проблемите, свързани с безсънието;

От край време се предлага чай от лайка на хора, които имат проблеми, свързани със съня. В билката се съдържа веществото апигенин, което в действителност въздейства върху рецепторите на основния мозък и провокира възприятие на унесеност. В допълнение към това антиоксидантът се бори с неприятното въодушевление и депресията.

• По-добро храносмилане;

Да, чаят от лайка въздейства удобно на храносмилателната ни система. Напитката се предлага на хора, които имат проблеми със стомашно – чревния тракт. Смята се, че билковият чай намалява киселинността и по тази причина е добре да се приема като профилактика против язва.
Кой би предположил, че ЛАЙКАТА лекува ТЕЗИ болести
Много от хората в предишното са се доверявали най-вече на националната медицина и на лекуването с билки, като тази наклонност можем да кажем,...
Прочети повече
• Нормализира равнищата на кръвната захар;

Чаят от лайка има противовъзпалителни свойства. Когато човек го пие постоянно, може да способства за нормализиране равнищата на кръвната захар.

• По-добра работа на сърцето.

Чаят от лайка е богат на флавоноиди. Те имат удобно влияние върху сърдечносъдовата система и спомагат за намаление равнищата на холестерола. По този метод напитката се бори и с високото кръвно налягане.

Статията има единствено информативна цел, не замества консултацията с доктор или уравновесеното хранене!

Още от ЗДРАВЕ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР