Чаят от лайка е един от най-полезните. Той е перфектното

...
Чаят от лайка е един от най-полезните. Той е перфектното
Коментари Харесай

Защо ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да пием този чай

Чаят от лайка е един от най-полезните. Той е съвършеното средство за възстановяване на съня. Разбира се, това напълно не е единственото, което можем да извлечем като изгода от топлата билкова напитка.
Какви са лечебните свойства на чая от лайка?
С чай от лайка можем да подобрим работата на храносмилателната система и да облекчим дискомфорта, който човек усеща, в случай че има язва, гастрит или други стомашни болки.
Най-полезните чайове за здравето!
Чай от бъз Чаят от бъз се подготвя от цветовете на растението и е прочут, че има отхрачващо и антимикробно деяние, по тази причина е...
Прочети повече
Колкото по-често го консумираме, толкоз по-лесно можем да се оправим с проблемите със синусите. Топлата напитка е и чудесно средство за понижаване на тревогата, мускулните крампи, болежка при мигрена.

С чая можем да пречистим и цялото си тяло от токсините. За това обаче е нужно да го консумираме постоянно.

Тази билка има мощни антибактериални и противогъбични свойства, което я трансформира в съвършена против инфекции, грип или настинки.

Много родители избират да се доверят точно на този чай и да успокоят болките, свързани с колики.
Нужни са ви чаша ВОДА и единствено ЕДНА фалшификация, с цел да приготвите чудна напитка, топяща килограмите
Обикновено гледаме на подправките като добавки към ястията, успяващи да им придадат приключен тип, с помощта на характерните си ухани...
Прочети повече
Децата нямат проблем да го употребяват, изключително в случай че е гарниран с лъжичка мед.

Чаят се употребява и като локално средство, откакто бъде добре охладен. Той спомага за усмиряване на кожата от обриви, екземи, изгаряния и доста други.

Ако постоянно страдате от недоспиване и към очите ви са се образували тъмни кръгове, то с чая елементарно ще решите и този проблем. Охладете една торбичка и я поставете под очите си. Дръжте няколко минути и незабавно по-късно ще усетите облекчение.

Билката е доста потребна, само че с нея въпреки всичко би трябвало да се внимава в избрани обстановки. Бременните дами е целесъобразно да не я употребяват, както и хората, които са склонни на алергични реакции към пъстър прашец.

Статията има единствено информативна цел, не замества консултацията с доктор или уравновесеното хранене!

Още от ЗДРАВЕ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР