ChatGPT се превърна в абсолютен хит и няма как това

...
ChatGPT се превърна в абсолютен хит и няма как това
Коментари Харесай

ChatGPT направи прогноза за цената на Bitcoin през октомври, Bitcoin Minetrix чупи рекорди

ChatGPT се трансформира в безспорен шлагер и няма по какъв начин това изказване да бъде оспорено. Платформата на OpenAI се трансформира в чудесно средство за разчитане на данни и осъществяване на автоматизации, само че за някои вложители и идеално средство за разчитане на прогнози за Bitcoin.

В публикацията ще забележим и един нов Bitcoin форк – Bitcoin Minetrix , който се оказва изключително успешен съгласно някои анализатори.

ChatGPT чака Биткойн да мине $30,000 през октомври

ChatGPT направи забавна прогноза за Bitcoin, а в случай че се абстрахираме от малко нескопосано написания отговор, можем и да си отговорим за какво. $BTC отрази растеж от над 5% на седмична база, като Fear & Greed показателят е на равнище 44. Oчакванията за повишаване на цената на Биткойн са доста огромни.

Пазарната капитализация на флагманската криптовалута е над $538 милиарда към 3 октомври, като по всичко проличава, че капацитетът за разрастване на най-старата криптовалута може би ще се засилва сред 14-18 октомври.

Това ще донесе ли спомагателни придобивки за копачите и другите вложили в Bitcoin? Нека разберем.

Bitcoin Minetrix – най-хубавата опция за рандеман на Биткойн

Bitcoin Minetrix предлага заоблачен майнинг, който разрешава на потребителите да вземат участие в добива без да се постанова да закупуват или поддържат скъпо съоръжение. Това доста понижава бариерите за вход и рисковете, свързани с хардуерни проблеми.

С над $380,000 събрани до момента, Bitcoin Minetrix се гордее с бистрота и доверие в общността. Техният триумф приказва самичък по себе си. Bitcoin Minetrix не е просто следващият план в сферата. Той се отличава като един от дребното такива с действителна идея зад себе си, която притегля и задържа вложители.

В основата на триумфа на Bitcoin Minetrix стои нововъведеният логаритъм Stake-To-Mine. Този логаритъм комбинира преимуществата на обичайния рандеман и стейкинга, като разрешава на потребителите да залагат (стейкват) своите монети в подмяна на опцията да вземат участие в добива. Това прибавя спомагателна степен на сигурност и непоклатимост на системата.

Какво съставлява Stake-To-Mine и за какво е толкоз перспективна концепцията?

Stake-To-Mine съставлява реформаторски способ, който комбинира преимуществата на стейкинга и крипто майнинга. В основата на тази идея е убеждението, че крипто майнингът може да е страхотна концепция, само че той постоянно изисква огромни начални вложения и механически знания.

Вместо да купуват и поддържат техническо съоръжение, потребителите просто “залагат ” или стейкват дадена сума. Това им дава добивни заеми, които им разрешават да вземат участие в облачното извличане. Тази система подсигурява следене на всеки дял и заслужено систематизиране на премиите измежду участниците.

Освен това, със Stake-To-Mine няма потребност от скъпо съоръжение или софтуерни ъпдейти. Това понижава техническите бариери и разрешава на по-голям брой хора да се включат в процеса, без да имат обширни знания в региона на криптовалутите.

Системата предлага добра опция за въздържан приход от крипто. Чрез стейкинг на токени вложителите могат да генерират доход от добива на Bitcoin, без да се постанова интензивно присъединяване или непрестанно наблюдаване на доходността.

Прогноза за цената на Bitcoin Minetrix

Мнозина се питат с какъв капацитет действително разполага $BTCMTX , с цел да преценяват дали да влагат в него.

  1. Възвръщаемост от предпродажбата: Очакванията са, че токенът ще доближи цена от $0.05 към края на предпродажбата. Това би представлявало петкратно нарастване на инвестицията за ранните вложители, което е извънредно привлекателно предложение. Подобни стойности нормално заинтригуват от ден на ден внимание от страна на крипто общността.
  2. Потенциал за 2023 година: Анализът сочи, че до края на 2023 година има стабилен капацитет цената на Bitcoin Minetrix да доближи до $0.07. Това съставлява постоянен растеж и спомагателна непоклатимост на токена в средносрочен проект.
  3. Перспективи за идната година: Според някои разбори, до края на идната година Bitcoin Minetrix има действителен късмет цената му да се изкачи сред $0.10 и $0.13. Това би дало впечатляващата 13Х рентабилност на вложенията, без да броим спомагателните награди от добива на Bitcoin.

Заключение

Bitcoin може и да получи самопризнание от ChatGPT , само че също по този начин е съвършено допълнен от една от най-хубавите други възможности на пазара – Bitcoin Minetrix.

И в случай че пасивният приход от извличане на BTC е забавна алтернатива за вас, то сигурно този нов токен може да се окаже прикрит коз за някои вложители.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР