Скорошният скок в цената на водещата мемe монета FLOKI привлече

...
Скорошният скок в цената на водещата мемe монета FLOKI привлече
Коментари Харесай

Крипто кит купи Floki Inu за над $3 милиона

Скорошният скок в цената на водещата мемe монета FLOKI притегли вниманието на вложителите, изключително като се има поради нарастването ѝ от над 4% на седмична база.

Този растеж съответствува с по-широкия спад на крипто пазара, което докара до полемики измежду вложителите по отношение на факторите, обуславящи неочакваното рали на FLOKI .

Важно е обаче да се означи, че секторът на меме криптовалутите като цяло също претърпя оттегляне, отразявайки общата пазарна наклонност.

Едно от основните събития, които способстват за скока на FLOKI, е акумулирането на токени от консуматор, разпознат с адрес “0x864….9e814 ”. Този кит е придобил изумителните 19 милиарда FLOKI, както е открито от известния инструмент за следене на транзакциите във веригата Scopescan. Това придобиване провокира неспокойствие в крипто общността и спомогна за повишение на цената на FLOKI макар мечите настроения на пазара.

Стратегическото акумулиране от страна на огромният инвеститор обхваща обилни тегления на обща стойност 18.76 милиарда токена, оценени на почти $3.28 милиона, от три известни крипто тържища – KuCoin, OKX и Gate.io. Това придвижване провокира спекулации по отношение на желанията на кита и евентуалните му последствия за бъдещата ценова траектория на FLOKI.

Освен това данните, предоставени от Scopescan, демонстрират, че съотношението сред тегленията и депозитите за FLOKI през последните 24 часа е надлежно 86% и 14%. Този дисбаланс допуска сериозен отлив на меме криптовалутата от тържищата, което показва постоянни бичи настроения измежду притежателите и евентуално способства за скока на цената на токена.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР