Анализатори от Lookonchain, фирма за анализ на криптовалути, наскоро наблюдаваха

...
Анализатори от Lookonchain, фирма за анализ на криптовалути, наскоро наблюдаваха
Коментари Харесай

Как крипто инвеститор превърна $6,500 в невероятните $5.6 милиона

Анализатори от Lookonchain, компания за разбор на криптовалути, неотдавна следиха извънредно събитие, при което крипто портфейл съумя да трансформира дребна инвестиция в доста положение.

Адресът на портфейла waxl.eth направи незабравим ход, като закупи токени на TRUMP на стойност $6,500, след това ги продаде за удивителните $5.6 милиона, което докара до 870x облага.

Според данни от Onchain портфейлът waxl.eth е придобил 2.08 милиона токена TRUMP за $6,500 от два обособени портфейла. След това токените бяха продадени, генерирайки $1.24 милиона, от които $902,000 бяха осъществени.

Забележително е, че въпросният вложител към момента държи 832,000 TRUMP токена в портфейла си, оценени на почти $4.7 милиона при настоящата пазарна стойност.

Същият портфейл сподели сходен триумф с алткойна BasedAI (BASEDAI), употребявайки скромна първична инвестиция за реализиране на обилни облаги.

Портфейлът е придобил 249,000 токена BasedAI за $4,000, като по-късно е продал 19м500 от тях за $137м000. В момента портфейлът съхранява 238м000 токена BASEDAI, оценени на почти $1.1 милиона.

Независимо от това, от решаващо значение е да се признае високорисковият темперамент на мемекойните, изключително тези, желани от въпросния кит. Въпреки че могат да зародят случаи на обилни облаги, изменчивият темперамент на тези активи постоянно води до загуби за доста вложители.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР