ChatGPT определено превзе света. Все повече компании интегрират чатбота с

...
ChatGPT определено превзе света. Все повече компании интегрират чатбота с
Коментари Харесай

GPT-4: революционна ИИ технология с нови възможности за генериране на видео съдържание

ChatGPT несъмнено завладя света. Все повече компании интегрират чатбота с изкуствен интелект в своите услуги. Една такава компания е Microsoft, която влага сериозна сума в разработчика на ChatGPT, OpenAI. Освен това, Microsoft разгласи, че GPT-4 ще бъде реалност идната седмица, като потребителите могат да чакат нови видео функционалности.

Новината беше споделена от Андреас Браун, механически шеф на Microsoft Германия и Lead Data & AI STU, по време на събитие, озаглавено „ AI in Focus – Digital Kickoff ”. Търсачката Bing, която към този момент интегрира ChatGPT и GPT 3.5, е подложена на критика за бавното проявление на резултати. С въвеждането на GPT-4 се чака Bing да се усъвършенства и да предложи нови благоприятни условия за потребителите. Мултимодалните модели ще разрешат на потребителите да взаимодействат посредством голям брой съставни елементи, в това число текст, изображения и звуци. Новата версия има опция за генериране на видео наличие.

Миналия месец OpenAI разгласи, че работи върху мобилно приложение ChatGPT, което ще бъде оборудвано точно с GPT-4 технология. Мобилното приложение ще разреши на потребителите да вършат видеоклипове благодарение на изкуствен интелект посредством опциите на GPT-4. Отговорите на GPT-4 ще бъдат по-бързи, по-добри и ще наподобяват на човешките отговори.

Тези промени ще бъдат налични и в Bing Chat напълно скоро. Браун не посочи по кое време това ще се случи. Възможности като генериране на видео наличие и естествени отговори допускат, че новата версия ще бъде същинска гражданска война в региона на технологиите с изкуствен интелект.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР