Германската тенис легенда Борис Бекер беше оправдан от съда в

...
Германската тенис легенда Борис Бекер беше оправдан от съда в
Коментари Харесай

Борис Бекер бе оправдан от съд в Лондон

Германската тенис легенда Борис Бекер беше оневинен от съда в Лондон, откакто съдията счете, че " той е направил всичко, каквото е могъл ", с цел да заплати милионите паундове на кредиторите си, заяви АП.

Бекер трябваше да заплати на кредиторите си близо 50 милиона паунда, само че арбитър Никълъс Бригд сподели, че би било " перверзно " да не завърши случая, като се има поради напъните, които е направил германецът.

" В редиците на банкрутиралите има такива, които " вършат всичко допустимо, с цел да осуетят запитвания на синдика " и такива, " които са кооперативни, дават информация и активи ", господин Бекер несъмнено е от вторите ", написа Бригс, предава Българска телеграфна агенция. 

56-годишният Бекер бе върнат в Германия преди две години, откакто изкара 8 месеца в затвор в Лондон за нелегално преместване на огромни суми пари и укриване на 2,5 милиона паунда, откакто е оповестил банкрут през 2017.

Той беше наказан в лондонски съд по четери обвинявания по Закона за несъстоятелността, в това число лишаване на благосъстоятелност, укриване на отговорности и две обвинявания за неразкриване на имущество. Той беше оневинен по 25 други обвинявания, в това число, че не е предал трофеите си от Големия шлем и своя олимпийски златен орден на сидниците. Бекер беше наказан на 2 години и половина затвор, само че бе освободен по-рано по стратегия за депортиране на чужденци.

Славата на Бекер стартира през 1985, когато на 17 години той стана първият непоставен тенисист, който завоюва купата на " Уимбълдън ". Той стана номер 1 в света, завоюва две трофеи на " Уимбълдън ", две на Откритото състезание на Австралия и една на Откритото състезание на Съединени американски щати.

Той се отдръпна от професионалния тенис през 1999 и работи като треньор, ефирен коментатор, вложител и прочут покер състезател.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР