Чат между членовете на Възраждане, които обсъждат протестите срещу правителството,

...
Чат между членовете на Възраждане, които обсъждат протестите срещу правителството,
Коментари Харесай

Гунчева уличи Костадинов - опитвал да купи протестъри

Чат сред членовете на " Възраждане ", които разискват митингите против държавното управление, разгласява напусналата партията депутатка Елена Гунчева. В него се вижда, че водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов написа, че, в случай че се постанова ще вземат пари назаем, с цел да платят на протестиращите, оповестява " 24 часа ".

Депутатът Георги Георгиев пръв стартира тематиката с митинга. Почват да ни звънят за митинга!, написа той. Ще има ли обезпечени рейсове? И до какъв брой, пита Георгиев. Цончо Ганев от " Възраждане " му дава отговор, че ще има, само че ще решат по-късно. Костадин Костадинов пък заръчва на депутатите, да събират.

Събирайте в случай че би трябвало и по 10 рейса. Ще вземем пари назаем в случай че би трябвало, само че ще ги платим. Трябва да съберем голямо количество голям брой народ!, написа водачът.

Знаете ли, когато ГЕРБ плащаха рейсовете с техни хора да идват на митинг в София, какъв брой доста се възмущавах. Защото това не са спонтанни митинги. Да, доста хора нямат пари да отидат до София. Въпросът е, че в София живеят съвсем 1/3 от българите. Ако не можеш да убедиш най-малко 10 000 души от два милиона да те поддържат, къде си тръгнал? И единствено на своите членове, на които се спуска задача да вземат участие в митинг ли разчиташ да вземеш властта?, написа Гунчева в профила си.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР