Частният клуб “qd9 еплатформа за хора с креативни идеи в

...
Частният клуб “qd9 еплатформа за хора с креативни идеи в
Коментари Харесай

Първа среща с членове на частния клуб на Дарик “qd9”

Частният клуб “qd9 ” еплатформа за хора с изобретателни хрумвания в развиване. Основната причина да се направи той е да си приказваме, тъй като имаме вяра, че общността е значима, значими са обществените и структурни провокации, с които хората се сблъскват.

Като медия мислехме, че е време да даваме от ден на ден думата на хора, които има какво да кажат, и създаватсмислените тематики за диалог. “qd9 ”е платформа, която да помогне на такива хора да приказват още повече, да се познаватс други хора.

Днес в " Стълбището " по Дарик радио са някои от членовете на този клуб -Владислав Лепоев, който се занимава с фотография;Иво Каракашев, който сезанимавас финанси, а също така е рисков състезател и каскадьор; Йохана Траянова, която се занимава с образно изкуство - арт фотография;Екатерина Пламенова, която е бизнесмен в областта на билковите артикули.

" Срещите с нови хора стават все по-важни. Колкото повече хората на изображението са по-свързани с други хора, толкоз по-добре за тях ", на мнение е Владислав Лепоев.

" При мен се бият корпоративният свят и света на по-освободените хора, които се занимават с по-различни неща. Средата е много значима и колкото по-пъстра е тя, толкоз по-голяма става картинката. Колкото повече субкултури има една нация, толкоз по-развита е тя ", сподели от своя страна Иво Каракашев.

" Комерсиалното е една вълна, която непрестанно се сменя. Аз нямам боязън от комерсиализма, само че не съм се и замисляла толкоз за него. Не мисля, че това би трябвало да бъде някакъв боязън в актьора. Той би трябвало да живее без боязън, да твори без боязън и да основава неща, които да предизвикат феновете ", уточни Йохана Траянова.

" Предприемачеството не ми е непознато, аз от дребна постоянно съм желала да имам личен бизнес. Работила съм обаче в разнообразни сфери, с цел да натрупам опит и да видя къде е моето място в действителност. В българия не е доста елементарно почтено казано. Пазарът е много дребен, коетоима прерогативи, само че и дефекти ", означи Екатерина Пламенова.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР