Частната болница Мама и аз получава зелена светлина през април

...
Частната болница Мама и аз получава зелена светлина през април
Коментари Харесай

Костадин Ангелов: Мама и аз получава зелена светлина от служебен кабинет на Радев

Частната болница " Мама и аз " получава " зелена светлина " през април 2023 г.  Подписите са на тогавашния началник на ИАМН Росен Коларов и шефа на НЗОК Йорданка Пенкова. Тогава на власт е служебният кабинет на Румен Радев. Това изясни проф., народен представител от ГЕРБ, ръководител на здравната комисия в Народното събрание и някогашен министър на опазването на здравето, във Фейсбук. 

10 дни след идването на кабинета " Денков ", ИАМН прави втора, спомагателна сложна оценка. Росен Коларов подписва и нея. Министерство на здравеопазването и Христо Хинков не желаят мнение от НЗОК, написа Ангеов.

Според него в края на 2023-та, Станимир Михайлов, като началник на НЗОК дава позитивно мнение за финансиране на " Мама и аз ".

Март, тази година, ИАМН, ръководена от Иванка Динева подписва сложна оценка, в която е заменен единствено адресът на болничното заведение. Чисто официална процедура, без в нея да има смяна в броя на кревати, клиники и действия, гласи позицията на Ангелов.

" Такива са обстоятелствата и документите, а те приказват, че вратата за болничното заведение е открехната от служебния кабинет на Радев и необятно отворена от хората на Политическа партия в опазването на здравето.
И в този момент щели да пращат решението на ДАНС и прокуратурата. Ами, питайте си вашите хора, за какво подписаха разрешителните за " Мама и аз ", приключва поста си депутатът от ГЕРБ.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР