Частичното бедствено положение в община Червен бряг продължава и по

...
Частичното бедствено положение в община Червен бряг продължава и по
Коментари Харесай

Мост ще е коледното чудо за Червен бряг

Частичното бедствено състояние в община Червен бряг продължава и по празниците поради пропаднал мост. 7000 души имат призрачен достъп до града поради пропадналия част при село Горник.

Обходният маршрут е 150 км отиване и връщане.
Фирмите в Червен бряг изнемогват поради неналичието на мост Ремонтът на поддалото оборудване може да бъде заплашен от повишение на равнището на Искър
Срокът от два месеца за ремонта на моста при Горник е съвсем преполовен. От компанията реализатор отхвърлят коментар.

Инициативен комитет съумя да се пребори за построяването на краткотраен мост при село Чомаковци, монтирането му е въпрос на дни.
90 км протестно автошествие с искане за краткотраен мост при Чомаковци Шест обитаеми места са без естествен път поради бавещ се ремонт
Военни оглеждат дъното на реката и избират мястото за сглобяем железен мост с дължина към 110 метра. „ Колите ще минават, танкове няма да пускаме, тъй като не е необходимо”, декларира консултантът на плана о.з. ген. Пешлеевски.
Снимка: bTV
Но има и терзания – съгласно локалните мостът може да се трансформира в яз, който да докара до преливане на Искър и наводняване. Военните обаче са безапелационни – няма място за терзания.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР