Частен съдебен изпълнител обяви на търг винарска изба във видинското

...
Частен съдебен изпълнител обяви на търг винарска изба във видинското
Коментари Харесай

За ценители: Продават на търг винарска изба във Видинско /снимки/

Частен правосъден реализатор разгласи на търг винарска маза във видинското село Неговановци, научи организация BulNews.
Причината за продажбата са неизплатени задължения от страна на притежателите към банкова институция.
Целият парцел е с обща повърхност от 7 188 квадратни метра, като избата е с 1 018 квадратни метра. В административната й част са ситуирани офисите, както и стая за технолог, физико-химическа лаборатория, дегустационна зала, както и санитарни възли за мъже и дами. В индустриалната част има стая за отмора личния състав и гардеробно, хранилища за амбалаж и подготвена продукция, бутилково поделение за отлежаване, стълбище, магазин и основното ел. табло.
Чрез рампа на северната страна на избата се прави експедиция на готовата продукция. В подземния етаж се намират ферментационното поделение и отделението за съзряване на виното с оптималната мокрота и температура за негово предпазване.
Линията в избата е подобаваща за произвеждане на елитни виновност и е построена от автоматизирани системи, формирана от обособени синхронизирани блокове. Всички машини, уреди и съоръжение са свързани в обединен софтуерен развой, който напълно дава отговор на условията на стандартите на република България и Европейски Съюз.
Това не е първата обществена обмен на избата. Справка на организация BulNews демонстрира, че когато за първи път е поставена на тезгяха, винарната се търгувала за близо 3 милиона лв.. Сега цената е паднала фрапантно и стартира от 1 163 182 лв..
Всеки фен на гроздовия балсам, който е мечтал да има лична маза, може да наддава в проведения търг. Той ще се организира на 7 юли, от 9 часа в постройката на Районния съд във Видин.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР