Част от ръководството на спечелилата предсрочните избори партия Има такъв

...
Част от ръководството на спечелилата предсрочните избори партия Има такъв
Коментари Харесай

На живо: Пресконференция на Има такъв народ и Николай Василев

Част от управлението на спечелилата предварителните избори партия " ИТН " (ИТН) и препоръчаният от нея и след това отдръпнат министър председател Николай Василев дават пресконфенреция в 13.00 часа.

Не се чака на събитието да участва водачът на (ИТН) Слави Трифонов. Анонсът на Българска телеграфна агенция за идното събитие удостоверява, че то ще е с присъединяване само на Николай Василев, както и членовете на управлението на Има Такъв Народ Тошко Йорданов и Филип Станев.

Това е първата конференция на партията от основаването ѝ. Дори самото учредително заседание на партията бе закрито за медиите. Тогава телефоните на делегатите бяха събрани, а самите те не споделиха и дума пред събралите се публицисти.

В четвъртък Слави Трифонов и разгласи, че ще ревизира оферти състав на държавно управление.

Това стана три дни откакто заяви от ефира на партийната си телевизия, че няма да договаря с никого за коалиция и поема отговорността със независимо държавно управление, ръководено от Николай Василев, някогашен вицепремиер и министър от държавното управление на Симеон Саксокбургготски (НДСВ -ДПС) и Тройната коалиция (БСП-НДСВ-ДПС).
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР