Част от новогодишните пожелания, които повечето от нас често си

...
Част от новогодишните пожелания, които повечето от нас често си
Коментари Харесай

Инициативата Veganuary превръща месец януари в предизвикателство


Част от новогодишните пожелания, които множеството от нас постоянно си пожелават при наздравицата с пенливото шампанско, включват в себе си благополучие, триумфи и друго и по-добро начало на към този момент настъпващата нова година. Месец януари от своя страна е и месецът, в които новите провокации и дръзките стремежи за личностна смяна звучат някак си правдоподобно и навръх място, тъй като намират одобрително схващане както от самите нас, по този начин и от нашите родственици, другари и близки. Именно концепцията за нов и пресен старт на годината стои зад самодейността Veganuary, с която желаеме да ви срещнем в този опознавателен и открояващ се с вегански привкус материал.

Самата организация Veganuary стартира своето битие oще през 2014 година, като нейната съществена концепция е да предложи на обществото едно развлекателно и друго хранително предизвикателство, което да стимулира всички присъединили се в самодейността да употребяват единствено вегански хранителни артикули през целия месец януари. От организацията се стремят да дадат публичност на проблемите с опазването на околната среда и да откроят на напред във времето всички прерогативи и изгоди, които могат да бъдат открити в самодейността Veganuary. Към този миг резултатите от акцията са впечатляващи като броят на присъединилите се всяка година бележи своя нов и незабравим връх. Хиляди участници дават разтоварващ и пресен хранителен старт на своята нова година, като се записват за самодейността.

У нас всички, които желаят по един или различен метод да се включат в предизвикването Veganuary, могат да създадат това с Lidl и техния разнороден вегански подбор от хранителни артикули. В магазините всички клиенти на комерсиалната верига могат да открият особено подбрани артикули на растителна основа, които способстват за един пресен и разтоварващ хранителен старт на новата 2022 година. Продуктите от личната марка на компанията – Vemondo, включват селекция от тофу, алена леща, разнообразни по тип ядкови питиета, моцарела и още куп други веган оферти, които могат да създадат целия месец януари пресен, прелестен и разтоварващ. Всички подбрани хранителни артикули от веганския подбор на Lidl за месец януари може да откриете.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР