Част от абитуриентите са категорични, че заминават да учат в

...
Част от абитуриентите са категорични, че заминават да учат в
Коментари Харесай

Вижте звездите от космополитното поколение мечтатели, които днес се сбогуваха с училище

Част от зрелостниците са безапелационни, че отпътуват да учат в чужбина, само че други са безапелационни, че остават в България, по-точно в Бургас

Випуск 23 се сбогува с учебно заведение . Космополитното потомство на мечтатели, което израсна в епохата на обществените мрежи, пътуваха в чужбина - поради работа на техни близки, екскурзии или юношески обмени. Те са част от новата вълна, която се чака да промени България.

Част от зрелостниците са безапелационни, че отпътуват да учат в чужбина. Обичайните дестинации са Нидерландия и Германия.

Прави усещане, че от ден на ден от зрелостниците вземат решение да останат в България, по-конкретно в Бургас, насочвайки се към продължение на образованието в областта на опазването на здравето и ит технологиите.

Момчетата бяха заложили на стилни костюми, най-вече в тъмната цветова гама, до момента в който девойките тази година разчитаха на рокли пепел от рози или такива със синьо, зелено. 



 
 Вероника Станкова - 19 годишна приключва ПГХТ ” Акад. Н. Д. Зелинский ”  Абитуриентите от Търговската гимназия в Бургас  Карине Асланян е звездата на випуска в Търговската гимназия  Симона и Спас - Принцеса и мускетар   Не сме пияни, споделиха тези зрелостници и демонстрираха образно, че са трезви в 18 часа
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР