Чашка-две след работа добавят 500 калорииМоже би някой смята, че

...
Чашка-две след работа добавят 500 калорииМоже би някой смята, че
Коментари Харесай

Редовното пиене качва килограми

Чашка-две след работа прибавят 500 калории
Може би някой счита, че алкохолът води до загуба на тегло, тъй като феновете на чашката, които прекарват времето си в близката механа или съседския гараж, до един са слаби. Тук свършва тяхната съмнителна прелест. Лошата вест е, че с цел да започнете да отслабвате от алкохола, би трябвало да „ превъзпитате “ храносмилателната си система и да се научите да пиете без мезе.

Калориите от алкохол са празни (наричат ги още кухи) – т.е. с напитката приемате калории, само че в хранителна стойност те не дават нищо на организма ви и по-късно ще би трябвало да приемете храна, с цел да заситите гладуващото тяло. Ако не го вършиме, в действителност ще отслабнете, само че това не се дължи на самия алкохол, а на гладуването. 

При по-заможните хора алкохолът работи по напълно друг метод – предизвика апетита и отслабва самоконтрола.

Невинното предпочитание да се отпуснете след работния ден, пийването на чаша-две прибавя към 500 спомагателни калории! Феновете на сходно развлечение не могат да бъдат наречени алкохолици - те не зависят от самия алкохол, а по-скоро от чувството за релакс, което той дава, само че такава битка със напрежението коства скъпо за фигурата.

Най-опасни за тежестта са " леките " алкохолни питиета - бира, ликьори, коктейли, съдържащи доста въглехидрати. Малка чашка коктейл е сравнима по енергийна стойност с впечатляващо парче торта. Ето за какво хората напълняват, пиейки " почтено ", само че постоянно.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР